Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiírtam hamarabb, hogy igen,több,mint két hétig nem írtam a barátnőmnek,hogy mi van és eljött a lakásomra megbeszélni velem ezt,hogy nem tudta mire vélni.Csak szerintem őrült,hogy ezt csinálta? Mondanom sem kell,hogy mennyire meglepodtem
#1, valszeg az előző kérdését is törölték, arra utalt itt viràgnyelven Kérdezőnk.
Nos, szóval két hétig semmi életjelet nem adtàl, Bàstya?
Bàrmelyik, nem mentàlisan sérült nő aggódott volna, megnézte volna, h egyàltalàn élsz-e.
A sztoriban egyetlen őrültet làtok, az màrpedig te vagy.
A barátnőd nem őrült, hanem érett felnőtt módjára szeretné megbeszélni a problémát, illetve mivel két hétig életjelet se adtál magadtól, érthető módon aggódik.
Ebben a történetben egyedül te vagy őrült, kérdező, és ha nem változol meg nagyon gyorsan, hamarosan szingli is leszel.
Sunyi módon vagy érzéketlen módon sz.tál a fejére, ő meg felnőtt módon meg akarja ezt vele beszélni és esetleg aggódik érted, te meg meglepődött fejjel nézel, hogy ez micsoda? Az szép.
Párkapcsolatban csak akkor legyél, ha akarsz is rendszeresen a másikkal lenni vagy kapcsolatot tartani. Senki nem érdemli meg, hogy talonban legyen hetekig és akkor vedd elő a dobozból, ha épp kedves szottyan rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!