Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek a pasim új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a pasim új nyomulós kolléganőjével mikor együtt kell dolgoznom vele?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok. A barátom 25 éves. Lett egy 20 éves kolleganője pár hete aki nem mindennap van ott dolgozni. Nagyon kis nyomulós a csajszi, csábos hátranézések, incselkedés a barátommal. Van a csajszinak pasija. A barátom mindent is betanít neki, szinte a jobbkeze. Még a karbantartási feladatokat is be tanítja neki....Hétvégente én is ott vagyok segíteni, együtt kell dolgoznom a lánnyal akitől hánynom kell. Rám is cukin néz és mosolyog, de a barátommal még durvábban tolja a csábítást a szemem láttára. Persze barátomnak jól esik hogy csodálják. Ego boost. Sokat féltékenykedtem már a lány miatt. Zavar a dolog, sokat dolgoznak együtt kettesben hétköznapokon.

2024. jún. 28. 16:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Mindenhol van ilyen nő aki rááll vki férjére párjàra munkahelyen ha másért nem is (ha mert nem kell neki a pasi), csak szórakozásbol tesz tonkre kapcsolatokat, mert egotuning. Korosztalytol fuggetlen az egész.

Nem tudom ezekbe hogy lehet belerázodni vagy tanulni ezekbol

2024. jún. 28. 16:24
 2/19 A kérdező kommentje:
igeen, mindenhol van ilyen lány. Ha nekem van egy jól működő, normális kapcsolatom nem csábítom a kollegát és incselkedem vele, nem értem az ilyet.
2024. jún. 28. 16:31
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Egotuning. Vannak olyanok ha nem is kell a pasi akkor is r.bancoskodik neki akkor még jobban mert nincs tétje sem. Szorakozásbol.
2024. jún. 28. 16:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedjek a kiscsajjal mikor vele dolgozom? Hágyok tőle
2024. jún. 28. 16:47
 5/19 anonim ***** válasza:
35%
Tipik gyári munkások. Szánalmas csövesek
2024. jún. 28. 16:56
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem proli segedmunkásokkal kell összejönni, hanem 1olyan értelmes pasival aki egy 20eves lányt, egy kislánynak tart!
2024. jún. 28. 17:00
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Felsobb körökben még nagyon k- k vannak mint prolikörökben.
2024. jún. 28. 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
*még nagyobb
2024. jún. 28. 17:02
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

"Ha nekem van egy jól működő, normális kapcsolatom nem csábítom a kollegát és incselkedem vele, nem értem az ilyet."

És ha van egy jól működő, normális kapcsolatom, akkor nem vagyok vevő az incselkedő kollégákra.

2024. jún. 28. 17:05
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom nem leszek népszerű a válaszommal, de ha veled is kedves, nem lehet, hogy simán csak... kedves akar lenni? Mert be akar illeszkedni? Volt bármi konkrétum, ami miatt arra gondolsz, hogy hajt a párodra? Mit értesz incselkedés, csábítás alatt?
2024. jún. 28. 17:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!