Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim, úgy látom, nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim, úgy látom, nem tudja feladni az agglegény életét, a napi rutin miatt alig hajlandó velem találkozni, valahogy szinte sosem férek bele a programba?

Figyelt kérdés
58 éves, mit vár még az élettől?
2024. jún. 24. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Semi többet nem vár.

Megvan a maga életformája, amibe beleragadt. Ez sosem véletlen.

Alapvetően önző, magának való.

Az ilyeneknek több barátnője van, akikkel tartja a kapcsolatot.

Felhívja, hogy ráér-e. Egyiket szombaton, másikat vasárnap, harmadikat hétköznap. Csak bizonyos szintig avat be a magánéletébe.

Ha nem férsz be a programba akkor érdektelen számára a veled való kapcsolat, mert tapasztalt, pontosan tudja, hogy te normális, fix kapcsolatra vagy alkalmas. Ő meg nem .

Felejtsd el.

2024. jún. 25. 00:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja! És nem vágyik "megváltásra", nincs hiányérzete. Neki így jó, ahogy van.

És ne képzeld azt, hogy szüksége lehet egy gondos asszonyra, aki mos, főz, takarít rá, és majd öregségére gondoskodik róla.

A frászt. A baráti körömben vagy egy agglegény. Mindig ápolt, elegáns, patyolat. A lakása is tip-top. Az ingei élükre vasalva, a cipői ragyognak, a lakása patyolat.

Általa tudom, hogyan is működnek az ilyen, maguknak való férfiak. Kérdeztem, miért nem nősült meg. Azt mondta, több barátnője van, nem akarja egyiket sme elvenni, mert az életformáján sosem fog változtatni, és nem akar senkit tönkre tenni. Neki ez a kényelmes, ez az igénye.

2024. jún. 25. 00:07
 3/9 A kérdező kommentje:
És, amikor majd jönnek az eü, vagy egyéb problémák? Nincs szükség akkor se társra?
2024. jún. 25. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában a sok nő között lesz olyan szolgalelkű, aki vígan ápolgatja majd.

2024. jún. 25. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 aki nem társfüggő, annak ilyen ok miatt sincs szüksége társra. Ha segítségre lesz szükségem, akkor felveszek egy gondozót vagy ápolót, aki szakszerűen gondoskodik rólam, nem kell szórakoztatnom, ha egyedül szeretnék lenni, akkor hazaküldhetem, nem fog megsértődni, sőt. Pláne problémák esetén nem hiányozna egy folyton körülöttem lebzselő "társ" még púpnak a hátamra.
2024. jún. 25. 10:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, amit írtatok. És, ennek a típusnak vannak érzelmei? Mert kötődik hozzám, szeret, érzem. (Persze, amikor együtt vagyunk.)
2024. jún. 25. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy vannak. Pillanatnyilag a farkában, ha még tud kefélni.

2024. jún. 25. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel, hogy milyen érzései is vannak NEKI feléd nem érdemes vígasztalódni.

NEKED nem jó a helyzet csak neki.

Így neked kell döntenek elfogadod ezt az élethelyzetet amit kialakított vagy keresel stabilat amiben TE is jól érzed magad.

Mert egy két simogatás, kedves meleg szó elég sovány vigasz ilyen korban a tettek helyett.

2024. jún. 25. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Lapát.

De nem baj az ilyen élet sem, mert valóban vannak felnőtt gyermekek. Adam Sandler is egy csomó ilyen filmben játszik.

2024. jún. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!