Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látom hogy a bnőmet valami nyomasztja. Mégsem mondja el.
Most sztetek?
Figyelt kérdés
Nem akarom tudni minden kis titkát, de látom rajt hogy úgy elmereng, és nagyon kattog az agya valamin. Azt mondja, nem hozzám és nem is a kapcsolatunkhoz van köze, hanem saját magához. És hogy ezt egyedül akarja megoldani. És nem az hogy bosszant, hogy nem tudom miaz, hanem inkább aggódom, hogy mi lehet, nem-e valami komoly....vagy talán lehet mégis rólunk van szó, csak nem mondja el, kikövetelni meg mégsem akarom meg állandóan nyaggatni ezmiatt.
Öleld át, puszilgas meg és mondd meg neki, hogy megszeretnéd vele beszélni, mert nagyon szereted és látod, hogy valami baj van.
2010. okt. 30. 22:19
2/12 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem beszél valami ciki dolog lehet... Megcsalt téged, nem biztos a kapcsolatotokban és nem akar megbántani, vagy van valami kínos betegsége... Esetleg nem akar téged terhelni a problémáival. Az önpusztításról sem mindenki beszél és ezt nem gonoszságból írom...
Szóval bízzatok meg egymásban! Ha valóban szeretitek egymást, ez fontos!
2010. okt. 30. 22:24
3/12 A kérdező kommentje:
Megcsalni tuti nem. Szeret ezt tudom, mert úgy viselkedik velem, érzem. Valami más lehet a háttérben. Talán vmi betegség. De aztán lehet hogy megváltoztak az érzései, bár rákérdeztem, és azt mondta h nem.
2010. okt. 30. 22:26
4/12 anonim válasza:
Ha nem is mondja meg, legalább 1-2 szót mondjon róla vagy nyugtasson meg! Mert lehet más is... Titok, amit nem mondhat el neked és tényleg nincs közöd hozzá...
2010. okt. 30. 22:27
5/12 anonim válasza:
Te csak szeresd és vigyázz rá! És ajánld fel neki, hogy veled bármikor megbeszélheti a dolgokat. Erőszakos ne legyél vele! Mást nem nagyon tehetsz. Kémkedhetsz még, de az nem szép dolog és elronthatja a kapcsolatotok.
2010. okt. 30. 22:30
6/12 A kérdező kommentje:
Kémkedni és erőszakoskodni nem akarok semmiképp. Mégis mennyire "nyomulhatok" nála finoman ezügyben, hogy ne menjek az agyára?
2010. okt. 30. 22:32
7/12 Moszuke válasza:
semennyire. ne nyomulj..
néha emlékeztesd rá ha épp alkalom van rá, hogy neked bármikor elmondhat bármit.
de ne napi szinten. heti 1x bőven elég.
és hangulat kell hozzá. mert ha előállsz ezzel a mondókával akkor a hangulat megfog halni.
bár ha valamin hetekig őrlődik az akkor durva:) de legyél türelmes.. ne szúrd el. nekem más sikerült 1x elb@sznom..-.-"
2010. okt. 30. 22:37
8/12 anonim válasza:
Ha nagy probléma lenne, úgyis segítséget kérne.
2010. okt. 30. 22:37
9/12 A kérdező kommentje:
És feltűnt hogy nemigazán nézett a szemembe, amikor erről a dologról kérdeztem.
2010. okt. 30. 22:38
10/12 Moszuke válasza:
a nonverbális jeleket nem egyesével kell értelmezni. nehogy aztán félreértsd... olvass el a témáról 1-2könyvet és gyakorold sokat mielőtt arra hagyatkozol amit látsz.
egy leszegett fej vagy szem nem jelent önmagában semmit.
és vigyázz a megszerzett nonverbális_jelek_felismerése tudással mert visszafele sülhet el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!