Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki szakítás után sem száll le rólunk? 28/N

Figyelt kérdés

Összejöttem egy szerb férfivel, aki kb akkor költözött Magyarországra, amikor megismertem. Bár nem házasodtunk össze, de együtt éltünk és van egy 8 éves lányunk, akit az elmúlt időszakban többször is megütött, mert 1, vagy idegesítőnek találta, 2, vagy nagyon hisztis és majd tanul ebből, 3 vagy ha éppen beteg volt és biztos csak nem akar menni iskolába, ezért jó ötletnek találta, hogy megütötte. Konkrétan a fejemhez vágta, hogy most miért pattogok, Szerbiában tök normális, ha egy gyereket megütnek, ha kell. Őt is így nevelték.

5 hónapja hagytam ott, és sokszor előfordul, hogy követ, illetve neten is írogat, hogy miért hagytam őt ott, adjak neki még egy esélyt. Ha letiltom, csinál még egy profilt és arról folytatja. Mondta, hogy ha szólok erről akárkinek is, úgyis letagadja.

2024. jún. 24. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos a szerbek ilyenek, semmivel sem különbek az araboknál. Jelentsd fel.
2024. jún. 24. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem reagálsz az üzenetekre, hívásokra. Ha hozzád ér, rendőrt hívsz.
2024. jún. 24. 21:28
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
86%

Gyűjtöd a zaklatàs tényeit, feljelented, tàvoltartàsit kérsz, a gyerektartàsra meg letiltàst.

Viszont, beszt of kérdés: eddig ez hogy af@szba nem tűnt fel, h egy bàntalmazó dug? 8-9év alatt. A jobbik eszed, hol a pékfaszàba volt?

2024. jún. 24. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt csak Niko Bellic segíthet
2024. jún. 24. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:

"A jobbik eszed, hol a pékfaszàba volt?"

A pinájában.

2024. jún. 25. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!