Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki szakítás után sem száll le rólunk? 28/N
Összejöttem egy szerb férfivel, aki kb akkor költözött Magyarországra, amikor megismertem. Bár nem házasodtunk össze, de együtt éltünk és van egy 8 éves lányunk, akit az elmúlt időszakban többször is megütött, mert 1, vagy idegesítőnek találta, 2, vagy nagyon hisztis és majd tanul ebből, 3 vagy ha éppen beteg volt és biztos csak nem akar menni iskolába, ezért jó ötletnek találta, hogy megütötte. Konkrétan a fejemhez vágta, hogy most miért pattogok, Szerbiában tök normális, ha egy gyereket megütnek, ha kell. Őt is így nevelték.
5 hónapja hagytam ott, és sokszor előfordul, hogy követ, illetve neten is írogat, hogy miért hagytam őt ott, adjak neki még egy esélyt. Ha letiltom, csinál még egy profilt és arról folytatja. Mondta, hogy ha szólok erről akárkinek is, úgyis letagadja.
Gyűjtöd a zaklatàs tényeit, feljelented, tàvoltartàsit kérsz, a gyerektartàsra meg letiltàst.
Viszont, beszt of kérdés: eddig ez hogy af@szba nem tűnt fel, h egy bàntalmazó dug? 8-9év alatt. A jobbik eszed, hol a pékfaszàba volt?
"A jobbik eszed, hol a pékfaszàba volt?"
A pinájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!