Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha semmit sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha semmit sem érek?

Figyelt kérdés

Még így is örülhetek, hogy a mostani barátom egyáltalán szóba állt velem, mert a kutyának se kellenék amúgy. Pláne hogy munkám sincs. Most járok tanfolyamra, de még így is elvagyok keseredve, mert nincs munkám. Jelentkeztem ide-oda nem sikerültek az állásinterjúk.

A barátom is azt mondja az exe mennyivel ügyesebb, mert ő tudott munkát találni, én meg nem, és lusta vagyok mindenhez. Sőt szerinte még a fenekem is lapos, amin dolgozhatnék, és fel is szedhetnék egy pár kg-t. Sosem voltam egy hízékony alkat.

Még nemrég beszélt nekem egy lányról, akire csak ráírt, de a lány nem is írt neki vissza társkeresőn. Elkezdte előttem dicsérni, hogy ő biztos kedves lehet, és csinos is. Én meg mikor csak úgy a facebookon megláttam ennek a lánynak a bikinis képeit még úgy magamban el is szégyelltem magam, mert sose voltam egy olyan lány, akire a férfiak vágyakoznának. Ezeket a képeket a barátom nem is látta, mert csak nekem ismerősöm ez a lány.

2024. jún. 24. 14:39
1 2
 11/13 Noren1989 ***** válasza:
64%

Mótvà!

Akkor is aszontuk, h növessz önbecsülést és tipli, go!

2024. jún. 24. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem is egyszer... Már nem válaszolok, nincs értelme.
2024. jún. 24. 18:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Panaszkodni mindig könnyebb mint tenni is valamit
2024. jún. 25. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!