Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha semmit sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha semmit sem érek?

Figyelt kérdés

Még így is örülhetek, hogy a mostani barátom egyáltalán szóba állt velem, mert a kutyának se kellenék amúgy. Pláne hogy munkám sincs. Most járok tanfolyamra, de még így is elvagyok keseredve, mert nincs munkám. Jelentkeztem ide-oda nem sikerültek az állásinterjúk.

A barátom is azt mondja az exe mennyivel ügyesebb, mert ő tudott munkát találni, én meg nem, és lusta vagyok mindenhez. Sőt szerinte még a fenekem is lapos, amin dolgozhatnék, és fel is szedhetnék egy pár kg-t. Sosem voltam egy hízékony alkat.

Még nemrég beszélt nekem egy lányról, akire csak ráírt, de a lány nem is írt neki vissza társkeresőn. Elkezdte előttem dicsérni, hogy ő biztos kedves lehet, és csinos is. Én meg mikor csak úgy a facebookon megláttam ennek a lánynak a bikinis képeit még úgy magamban el is szégyelltem magam, mert sose voltam egy olyan lány, akire a férfiak vágyakoznának. Ezeket a képeket a barátom nem is látta, mert csak nekem ismerősöm ez a lány.

2024. jún. 24. 14:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Addig míg elhiszed, hogy szart se érsz addig semmit nem tudsz csinálni...
2024. jún. 24. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a csávó beléd beszélte hogy semmit nem érsz és senkinek nem kellesz...te meg ahelyett, hogy úgy bsznd ki, mint macskát szrni sajnálod magad..?

Az ilyen nem férfi. Mihelyt találsz valami munkát (ha esetleg nincs hová menni így) dobd ki ezt a kis phcsöt.

N

2024. jún. 24. 14:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem egy háztartásban élünk.
2024. jún. 24. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
7%

"sose voltam egy olyan lány, akire a férfiak vágyakoznának"

En meg sosem voltam olyan faszi, akire a nok vagyakoznanak. De hozzad kegyesebb volt a sors, mert van baratod.

40F incel

2024. jún. 24. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

A pszichológusom szerint 400 állásra kell jelentkezni, hogy abból talán legyen egy. Mondjuk az már más kérdés, hogy összesen nincs ennyi egyszerre, és nyilván sok van, ami alapból kiesik (pl. bányászat, vagy amihez nagyon expert-nek kell lenned egy adott témában)

Sokan és sokat fognak még bántani, erre készülj és próbáld nem meghallani. Mondjuk neki elvileg nem kellene bántania... De a szülőknek se kellene, mégis azok szokták földbedöngölni a saját gyerekeiket.

2024. jún. 24. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben vagyok csak férfiban.
2024. jún. 24. 14:57
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Szegény 😔.

Az van hogy a pasid el nyom téged ez nagyon szomorú.

Szerintem keress másik pasit.

Hiddel sok férfi örülne egy olyan nőnek mint te. Fel a fejjel és csak előre. Ne hagyd hogy tönkre tegye az önbizalmadat.

2024. jún. 24. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Örülsz, hogy szóba állt veled, de folyamatosan csak aláz.

Hát inkább ne álljon szóba veled!!!

Vágd ki!!!

Hidd el, egy megalázó embernél/kapcsolatnál az egyedüllét is jobb!

N

2024. jún. 24. 15:04
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

1. feladat: b#szd ki ezt a kártékony g#cit még ma!

2. feladat: SOHA ne engedd a partnerednek, hogy lekicsinylő megjegyzéseket tegyen rád, és összehasonlítgasson más nőkkel! Az első ilyennél azonnal lapát!

3. feladat: kezdj el a külsődön dolgozni, de ne azért, mert ő azt mondta, hanem hogy te jobban érezd magad.

4. feladat: Az álláskeresést ne add fel az első két kudarcnál!

5. feladat: Ha a külsőddel kapcsolatban elérted a kívánt eredményt, tegyél föl magadról egy-két képet egy olyan oldalra, ahol ő is látja. Ha ezek után megbánja, hogy bunkó volt veled, és bepróbálkozik, akkor küldd el másodjára is.

2024. jún. 24. 15:06
 10/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nem tudom az ilyen embereket sajnálni akik hagyják magukat és aztán csak önsajnálatba kezdenek. Neked ez kell ez a pasi mert eltűröd. Az meg hogy nem vagy életrevaló szintén te tehetsz nem más.
2024. jún. 24. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!