Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Változtatnátok a külsőtökön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változtatnátok a külsőtökön?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nőként hosszú szőke hajatok van, férfiként legalább 5 éve szakállasak vagytok. Az újdonsült párotok megpróbálna rávenni, hogy változtassatok ezen, nőként vágassátok rövidebbre, fessétek be sötétebbre, férfiként minden nap borotválkozzatok meg.

Eleinte csak ilyen hátulról jövős, célozgatások, később azonban már egyre követelőzőbb hangnemben.

2024. jún. 24. 05:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem, mert akkor nem engem akar, hanem valaki mást...
2024. jún. 24. 05:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, és 9 évig volt hosszú hajam, már azelőtt, hogy összejöttünk volna a barátnőmmel. Nem csak célozgatott rá, hanem egyenesen megmondta, hogy jobban állna a rövid haj. Persze nem erőszakosan, és elfogadta azt, hogy nem akarom levágatni. Végül tőle fuggetlenül vágattam le, és adományoztam el, hogy daganatos gyerekeknek készítsenek belőle parókát.
2024. jún. 24. 05:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve így ismer meg, ezt a képet látja rólam....akkor eleve marhaság, hogy változtatni akar
2024. jún. 24. 06:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. jún. 24. 06:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Évek óta novesztem a hajam, konkrét ok miatt. Mivel arra emlekeztet, kizárt dolog, hogy bármi miatt is megváljak tőle.
2024. jún. 24. 06:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem változnék senki kedvéért. Amelyik férfi szeret és tisztel, az azt mondja, hogy “úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy” (a mostani párom is ezt mondja), nem pedig előírja, hogy hogy kéne szerinte kinéznem. Amúgy én egy sportosan vékony, pisze orrú, hosszú szőke hajú, csini nő vagyok, szóval alapból akinek ez nem felel meg, az szépen és szofisztikáltan szólva, húzzon a rákba😂
2024. jún. 24. 07:08
 7/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem,szeretek szakàllas lenni. Max néha cserélem borostàra,de csak, mert zavar alkalmanként 🤡😂
2024. jún. 24. 07:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Volt hogy valtoztattam akkor meg belekötött másba mivel a külsőbe már nem tudott. Ott befejeztem azt hogy en bárkinek is meg akarjak felelni.
2024. jún. 24. 07:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor változtatok a külsőmön, ha én akarom. Egyébként nem. Keressen olyat, aki megfelelő lesz neki.
2024. jún. 24. 08:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az ember tetszeni akar a párjának, szóval preferenciákat minimálisan el lehet fogadni, pl.ha elmegyünk valahova, csinosabban öltözünk föl, mint ha egyedül lennénk. De a hajszín változtatása már szerintem egy durva kategória. Aki ilyet elvár, az se normális.
2024. jún. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!