Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amin NEM változtatnâl magadon soha never?
Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 11:36
1/10 anonim válasza:
A látásomon kívül semmin sem változtatnék magamon, jó vagy így, ahogy vagyok. Vannak barátaim, családom, eg csodás feleségem, vannak terheim amiket cipelek stb, szóval igazából kerek az életem.
Csakhát nem látok, ami baromira zavar:D
2/10 anonim válasza:
Őszinte vagyok és ha valaki tanácsot kér tőlem, vagy a véleményemre kíváncsi, akkor el is mondom, ha nem tetszik, akkor az az ő baja. Természetesen először szépen, kedvesen fejtem ki, de ha összeveszik velem, vagy támad érte, akkor én sem hagyom magam, akkor nyersebben mondom el, hogy mit gondolok.
3/10 Mathus válasza:
az "ever" lesz az a szó, amit keresel.
5/10 anonim válasza:
3,4 - because igy tudni irni. lol
6/10 A kérdező kommentje:
nagyon fanny
2023. márc. 10. 12:14
7/10 anonim válasza:
#6 Ha fonetikusan akarod írni a funny-t, akkor már inkább legyen "fánni", mert a fanny a női nemi szerv "becézése" :D
8/10 anonim válasza:
Szeretem a humoromat, sok mindenkit megnevettetek és ezt szeretem. Meg jó a nyelvérzékem és könnyen tanulok és jól beszélek idegennyelveket.
9/10 anonim válasza:
Én a látásomon kívül mindent... nagyon elégedetlen vagyok azzal, amit eddig elértem.
10/10 anonim válasza:
A kezemet. A nők imádják. Olyan vagyok mint egy vibrator ami sose merül le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!