Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom nem keres időben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem keres időben, akkor nem is szeret igazán, vagy alapvető pasi tulajdonság az, hogy nem tudnak egyszerre több dologra figyelni, és ha bele merülnek valamibe el felejtik fel hívni a barátnőjüket?

Figyelt kérdés

Ha megbeszéljük hogy hatkor hívjuk egymást akkor én pontban hatkor föl hívom.

Ha azt mondom írok ha haza értem akkor tuti hogy írok és nem három óra múlva jut eszembe, hogy jah bocsi el beszélgettem az időt a szomszéddal, de amúgy itthon vagyok.

Ha szólok miatta, hogy ez nekem rosszul esik, akkor bocsánatot kér, de ugyan úgy nem tud figyelni az ilyen dolgokra.

Eddig minden kapcsolatomban ezt tapasztaltam.

2024. jún. 21. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Te a szexet is menetrend szerint csinálod?
2024. jún. 21. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Ez két teljesen külön dolog...

Kérdező:

Nem azt mondanám, hogy nem szeret, de nem veszi annyira komolyan a dolgokat, más a prioritás, ami néha előfordulhat, de ha mindig, akkor azért elgondolkodtató...

2024. jún. 21. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerűen megbízhatatlan, és sajnos valószínűleg nem vagy neki fontos, azonkívül úgy gondolja, hogy megteheti, mert így is szóba állsz vele, tehát nem is tisztel.
2024. jún. 21. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!"

Ha ő állandóan "elfelejti" amit megígért, megbeszéltettek akkor ja csak hazudozik, hogy befogd.

2024. jún. 21. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Lábtörlőnek használnak sajnos.
2024. jún. 21. 08:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha megbeszéljük hogy hatkor hívjuk egymást akkor én pontban hatkor föl hívom."

Vannak szava hihetetlen emberek és vannak olyanok is akik betartják azt amit ígértek a másiknak. Teljesen mindegy, hogy miről van szó. De ez nem férfi tulajdonság csak és kizárólag. De én teljesen megértem, hogy az ilyen rosszul esik a párodtól. Nekem is rosszul esne, ha rendszeres lenne, hogy megígér valamit és elfelejti vagy nem tartja be, vagy csak szimplán nem érdekli.

2024. jún. 21. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki tényleg szerelmes, annak állanóan a másik jár a fejében és alig várja, hogy beszélhessenek. A kapcsolat ELEJÉN :D (teszem hozzá)

Ti mióta vagytok együtt?

2024. jún. 21. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Nincs jobb dolgod? Van párod, de ha nem éltek együtt miért nem foglalod el magad más dologgal? Akár a hobbiddal? Ez inkább beteges féltékenység hogy a párod minden nap jelentkezzen be adott órában és percben.
2024. jún. 22. 05:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!