Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nem keres időben, akkor nem is szeret igazán, vagy alapvető pasi tulajdonság az, hogy nem tudnak egyszerre több dologra figyelni, és ha bele merülnek valamibe el felejtik fel hívni a barátnőjüket?
Ha megbeszéljük hogy hatkor hívjuk egymást akkor én pontban hatkor föl hívom.
Ha azt mondom írok ha haza értem akkor tuti hogy írok és nem három óra múlva jut eszembe, hogy jah bocsi el beszélgettem az időt a szomszéddal, de amúgy itthon vagyok.
Ha szólok miatta, hogy ez nekem rosszul esik, akkor bocsánatot kér, de ugyan úgy nem tud figyelni az ilyen dolgokra.
Eddig minden kapcsolatomban ezt tapasztaltam.
Ez két teljesen külön dolog...
Kérdező:
Nem azt mondanám, hogy nem szeret, de nem veszi annyira komolyan a dolgokat, más a prioritás, ami néha előfordulhat, de ha mindig, akkor azért elgondolkodtató...
"Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó!"
Ha ő állandóan "elfelejti" amit megígért, megbeszéltettek akkor ja csak hazudozik, hogy befogd.
"Ha megbeszéljük hogy hatkor hívjuk egymást akkor én pontban hatkor föl hívom."
Vannak szava hihetetlen emberek és vannak olyanok is akik betartják azt amit ígértek a másiknak. Teljesen mindegy, hogy miről van szó. De ez nem férfi tulajdonság csak és kizárólag. De én teljesen megértem, hogy az ilyen rosszul esik a párodtól. Nekem is rosszul esne, ha rendszeres lenne, hogy megígér valamit és elfelejti vagy nem tartja be, vagy csak szimplán nem érdekli.
Aki tényleg szerelmes, annak állanóan a másik jár a fejében és alig várja, hogy beszélhessenek. A kapcsolat ELEJÉN :D (teszem hozzá)
Ti mióta vagytok együtt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!