Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentünk mekizni és kissé be voltunk rúgva. 3 lány ült a padon és mondta viccesen, hogy megvehetnénk őket. Mert, h az egyiknek jó a feneke és őt választanà. Őszintén ez nekem ez teljesen rosszul esett. Szerintetek én gondolom túl vagy tényleg bunkó és nem helytálló ez a magatartás?2024. jún. 20. 23:11
1/9 anonim válasza:
Elég bunkó megnyilvánulás volt a párod részéről, nem gondolod túl, jogosan esett rosszul.
Legalább bocsánatot kért érte?
2/9 anonim válasza:
Ha ültek a padon, honnan látta a fenekét?
3/9 anonim válasza:
A csávód egy világi paraszt, de amikor iszik, akkor legalább őszinte...
4/9 anonim válasza:
Aki menni akar, menjen csak. Máskor küldd oda a lányokhoz, hogy vegye meg és elvezdd a műsort, ahogy jól leégeti magát. Utána meg lapát. De tudom, h ezt nem fogod megcsinálni.
5/9 Noren1989 válasza:
#4 szerintem egyikük sem volt màr üzemképes àllapotban.
Kérdező: #2 felvetése jogos, a többit írjuk a pia rovàsàra.
Elmúltatok màr egyàltalàn 18évesek?
7/9 anonim válasza:
A részegek őszintesége. Mondják, hogy részegen megteszel olyanokat, amiket józanul nem vállalnál be :D Hát ez is az.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Igen bocsánatot kért tőlem.
Nektek ez instant szakítás lenne?
2024. jún. 21. 11:15
9/9 anonim válasza:
Dehogyis. Hallgasd meg hogyan beszélnek pasik egymás között a lányokról, nőkről, hogy melyikkel mit csinálnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!