Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a párom szexuálisan, mit csináljak?
3 hónapja jöttünk össze a jelenlegi barátommal, ez idő alatt csak pettingeltünk, mert egyszerűen annyira nem kívánom szexuálisan. A fő indok amiért nem kívánom, az pedig hogy eléggé el van hízva a barátom. Én nő létemre rengeteg edzek, nagyon figyelem a kalóriákat, csak egészséges ételeket eszem, így nyár előtt már 0 csalónap van, ezért nagyon alacsony a BMI-m és konkrétan kockás a hasam. Számomra nagyon sokat jelent az egészség és az fizikai összkép is, és hiába van meg egyébként az összhang, mikor ágyba kerülünk, inkább már csak nyűgnek érzem és próbálom gyorsan lerendezni.
Mielőtt összejöttünk, már mondtam neki, hogy menjünk együtt edzeni, csinálok neki étrendet, segítek neki helyre rakni a kajálást, akkoriban még úgy tűnt, benne is volt. Egy darabig tartotta a diétát és egyik haverjával mentek minden hétköznap a terembe. Aztán a haverja mondta, hogy már nem jár vele edzeni, eleinte tagadta a barátom, aztán beismerte. Azóta kb. semmit nem tesz a külsőjéért, heti többször rendelget a Wolt-ról, a terembe egyáltalán nem jár már, 2 hetente egyszer el szokott menni kocogni és egyébként meg otthon fekszik.
A kapcsolat elején nem gondoltam volna, hogy zavarni fog, hogy izmosabb, szálkásabb vagyok a barátomnál, de hát mint kiderült, mégis zavar és ez teljesen megpecsételi a kapcsolatunkat. Heti többször meg szokott vádolni, hogy én biztosan megcsalom és más srácokkal szexelek, ezért nincs kedvem vele és hasonlók. Van értelme tovább küzdeni ezért a kapcsolatért? Én 24/N, párom 26/F
Az előző barátnőm is hasonlóan sportos volt, mint Te. ő 12 évig élsportoló volt, eu ifi olimpikon volt stb. szóval heti 15 edzés is befigyelt még 20 éves koráig bőven.
Részemről sose sportoltam, de vékony gyerek voltam kb kovidig. ott felszedtem 10 kg pluszt. nem látszik nagyon. pulcsi alatt megbújó kis úszógumi, de persze lekerül az a pulcsi hamar az ágyban. 65 kg helyett 75 kg.
a bmi-im teljesen egészséges, de a barátnőmet zavarta. nem is igazán az zavarta, hogy van ez, hanem, hogy lusta vagyok és nem akarok csinálni vele semmit. ő heti 2 alkalommal edzett egy órát, tökéletes teste van/volt. szerintem mindig az is lesz neki.
én ülök egésznap. melóban is. buszon is leülök ha tudok. stb.
két héttel ezelőtt május 20-dikán szakított velem. nem a súlyom miatt, de a sok apróság között az is benne volt, hogy nem teszek magamért és az alakomért, amikor kéri.
3,5 évig voltunk együtt. sokszor mondta, hogy edzek vele. volt amikor edzettem is. egy hónapnál sose tudtam tovább csinálni. valahol 20 napnál abba hagyom mindig. szörnyű, de igaz.
Most már vissza akar jönni, mert túlságosan hiányzom neki.
bár sok hibája van a kapcsolatunknak, azért nagyon szerettük egymást és akartunk áldozni és változni egymásért.
én nem tudtam, hogy ez neki ennyire nagyon fontos. ha folytatni fogjuk tényleg, akkor én igyekszem majd edzeni miatta, de segítenie kell majd nekem, mert egyedül ezt nem tudom csinálni, egyszerűen nem vagyok olyan.
tudom, hogy a pasid is képes rá, de szerintem valahogy közölnöd kell vele, hogy ő neki is tetszik az eredmény, amit Te kín keserves szenvedés árán összeraksz NEKI, hogy egy szexi nője legyen. és Te is szeretnéd, hogy egy szexi pasid legyen. több lesz a szex is, ha testileg jobban vonzódsz hozzá, és látod, hogy tesz érte. mondjuk olyat is felajánlhatsz, hogy mindennap egy óra edzés az egy orált jelent (vagy 69ezést, mert ugye Te is edzel). engem motiválna. ilyesmik.
ami még engem motivált az a 30 nap challange. egy applikáció, az mindig jelezte, hogy mit csináljak stb. olyan mint egy duolingo edzéssel.
szerintem az emberek képesek a változásra és a fejlődésre!
nehéz, de lehetséges :)
hajrá!
27F
Szerintem meg baromi nagy taplóság, hogy össze jössz vele aztán meg akarod változtatni. Miért nem olyan part kerestél eleve, aki olyan, mint te ? Azért 24 évesen már nem vagy tini, hogy csak az érzelmek vigyenek, ennyire lehettel volna tudatos.
Szakits vele, hadd legyen egy olyan nővel, aki olyannak szereti, amilyen, te meg keress egy ugyanilyen gyúrós srácot és a probléma meg van oldva.
Neked hogy esne, ha mondjuk a srác akarna azt, hogy innentől hagyj fel az edzessel és ne egyel egeszsegesen?
Ha valaki szeret valakit,akkor úgy szereti,ahogy van.Még akkor is,ha ágyban kell ápolni,tisztába rakni.Elfogadás a varázsszó, nem pedig az önmegvalósítás, amit ma nyomatnak ezerrel az agyakba.
Ha pedig meg akarod változtatni -mint a nők nagy része- a férfit, akkor hagyd el és adj neki esélyt egy normális felfogású nőnek ,aki majd szereti úgy ahogy van.
Te pedig találsz majd olyat,aki megfelel neked és te is a másiknak.
Még annyit,hogy semmi sincs ok nélkül, nyilván a férfinek nem jó ez a kapcsolat,nem boldog benne.
3 hónapja is kövér volt. 🤷♀️Ha akkor sem volt vonzó, akkor mi a francért jöttél vele össze? Vagy te vagy Schobert Norbi női megfelelője, hogy majd te jól lefogyasztod a vizilovat? 🤦♀️
Keress hozzád hasonló fazont, ne kövérekkel szarakodj, ha nem jönnek be!
8
Pontosan tudom, hogy milyenek a kondis sracok, nekem az első párom volt ilyen, mint a kerdezo, csak ferfiben. Hat katasztrófa. Semmi más témája nem volt ezen kívül, mondjuk semmi máshoz nem értett semmilyen szinten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!