Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes tanácstalanság, mennyek vagy maradjak?
A kapcsolatunk a párommal alapvetően jó. Közel 10 éve vagyunk együtt így nagy szerelem már nincs. A hétköznapokban jól megértjük egymást, szeretünk együtt lenni, sétálni, filmet nézni, jönni-menni stb.
Viszont van bennem valami megmagyarázhatatlan kétely a kapcsolatunkat illetően, igazából ha őszinte akarok lenni már évek óta kezdődött. Eleinte nagyon halvány érzés volt ez és volt hogy hónapokig eszembe sem jutott, sőt azt éreztem mintha tényleg minden rendben lenne.
Mostanában újra többet gondolok erre és furcsa módon vágyom arra, hogy egyedül legyek.
De közben meg ott van az az érzés is bennem, hogy itt van mellettem egy ember aki szeret, imád....és egyébként is szeretem, imádom és ha belegondolok, hogy nem vagyunk együtt rossz érzéssel tölt el...de mégis akkor miért van ez az érzés bennem?
Tényleg rúgjak fel egy hosszú évek óta tartó jó kapcsolatot? Maradjak egyedül 34 évesen gyerek nélkül?
Mit tennétek a helyemben?
Örülnék ha olyan írna akinek van hasonló tapasztalata.
Azzal nem vagyok kisegítve, hogy " ha ilyen megfordul a fejedben már rég rossz, szakíts" a való élet kicsit bonyolultabb ennél.
Köszönöm!
"Menjek". A "mennyek" az az ahol az angyalok hesszelnek.
Amúgy menj el egy pszichológusos. Meg sem tudod pontosan fogalmazni, hogy mi is a problémád. Amíg ez nem megy, addig lehetőleg ne hozz visszafordíthatatlan döntéseket. Ez volna az első lépés. Ha már tudod pontosan, hogy hol a gond, majd akkor kezdhetsz gondolkodni rajta, hogy hogyan old meg.
Én tudom mi ez. Ez egész egyszerűen egy teljes normális emberi érzés. Túlságosan megszoktad a párod, hiányzik a szerelem érzése, az a pezsgés, hogy bolondulj valakiért. Ez sajnos előbb vagy utóbb minden hosszú és monogám párkapcsolatban jelentkezik, mi a megoldás, az, hogy az ember biológiailag, genetikailag nem a hűségre van beprogramozva, hiába akar a tested hűséges lenni, az agyad már hiányolja az érzést illetve a lelked, szellemed, nevezzük akárminek.
10 év hosszú idő, eléggé jól megfigyeltem az elmúlt pár hónapban itt a kérdéseket, és eléggé sok nő írja ezt amit te is, férfiak is írnak ki ilyet, de sokkal több a nő aki ilyesmi kérdést ír ki.
A megoldás a hűtlenség, gondolom szereted a párod mint társ, nem akarod elveszíteni, mert fontos számodra, erős hátteret biztosít, de titkon mélyen már kopogtat az agyad, hogy legyen valami új, legyen valami erősebb.
Sajnos a nőkkel hosszú és monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani, ez sajnos tény.
De a nők sokkal bonyolultabbak mint a férfiak, ilyen téren mi inkább faék egyszerűségűek vagyunk, amikor nálunk jön ez, akkor igazából mi csak egy számunkra szexi, vonzó testtel kiakarunk elégülni, két nagy mell, egy kerek popsi, meg szexi lábak, meg szép arc, betesszük, elélvezünk és nem akarunk többet, a nők sokkal bonyolultabbak, a nőknek általában a szexhez érzelem is kell, tehát nálatok nem működik a test test elleni kielégülés, mert érzelmet is visztek bele, szerelmesek lesztek a szeretőbe és patkányba mentek át. Persze férfiaknál is szokott ez lenni, de ritkább mint a nőknél.
Vagy szakítasz, vagy pedig fogsz egy szeretőt és dugsz vele, és alattomos módon a párod előtt megjátszod magad, így akár évekig is elvegetálhatsz.
Sajnos minden kapcsolat ide jut, mert a nők ilyenek. Amúgy én már ezt elfogadtam, ha a barátnőm azt mondanám, hogy szerelmes lett valakibe, és most jó vele a szex, meg jó, hogy érzi a szerelem érzését én hagynám neki, nem zavarna, mert tudom, hogy nőkkel hosszú és monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani. Ez van, 2 évembe került, hogy ezt feldolgozzam és megrágjam, de sokkal jobb így, mint úgy, hogy álomvilágba kergetni magam, hogy hűség, meg örök szerelem meg a többi totál fszság. F
"Azzal nem vagyok kisegítve, hogy " ha ilyen megfordul a fejedben már rég rossz, szakíts" a való élet kicsit bonyolultabb ennél."
Versus
"Teljes tanácstalanság, mennyek vagy maradjak?"
Menj* tőle külön. 34 évesen tőle akarsz babát amikor egyedülálló akarsz lenni? Azt akarod, hogy egyedülálló anya légy? Nem lenne jobb különválni, szinglinek lenni és ha akad olyan személy akivel passzolsz azzal gyermeket vállalni? 36+ évesen nem lehet gyermeked? 10 évet nyugodtan kidobhatsz az ablakon ha jó régóta kétségek gyötörnek mert az azt jelzi, hogy rossz párkapcsolatban vagy hiába szeret téged. Te őszintén nem szereted szóval fölösleges még tovább húzni az időt mellette.
Ennek így semmi értelme. Te neked hiányzik az izgalom amivel jár egy ismerkedés, hiányzik a szerelem érzése és úgy fogsz járni, hogy legvégül akad olyan személy akivel meg fogod csalni minimum érzelmi téren a párod. Ha nem is hagyod el majd jön az újabb személy és lehet miatta el fogod hagyni. De még az is lehetséges, hogy a párodnak akad más és ő fog téged kioffolni.
Ha te tényleg őszintén, tisztán szeretnéd a partnered akkor ilyesmi eszedbe nem jutna mert neked elég lenne amit nyújt számodra, neked. Jobb most elengedni a kezeit örökre mint amikor már megvénült csoroszlya leszel aki a kutyának se kellene komoly kapcsolatra, vagy hűtlenség után.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tessék egy példa, hogy hiába a bizonyos mértékig tartó szeretet nem ér el vele semmit és baromira fél váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!