Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni ha bezárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha bezárkózott és érdektelen lett a feleségem? Semmit sem csinál a ház körül.

Figyelt kérdés
Én reggel 10-től este 7 ig dolgozom hétfőtől csütörtökig, a feleségem otthon van a gyerkőccel, komoly munkaviszonya sosem volt, és ezt nem is várom el tőle hogy dolgozzon. Eddig szeretett a ház körül tevékenykedni, kertészkedni, nyáron reggeltől estig medencéznek a gyerekkel, sokszor átjöttek a barátnői napközben, folyton rendelgetett a netről hogy dekorálja a házat, finomakat főzött, recepteket nézett és mindig valami újat csinált mert érdekelte. Minden hétvégén csinálunk valami közös programot csak ketten, elmegyünk vacsorázni vagy wellnessbe, már az sem érdekli, 3 hete nem voltunk sehol. Családi nyaralást sem akarja lefoglalni, pedig eddig mindig ő intézte, és most egy hatalmas bakancslitás helyére mentünk volna. Hétvégente jön angol és spanyol tanár a gyerekhez, akikkel nagyon jóban volt, most meg amikor csengettek felment az emeletre és le sem jött köszönni nekik. Beszélni nem hajlandó róla, hogy mi a problémája. Mit tegyek?

2024. jún. 17. 13:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Depresszios, befasult?
2024. jún. 17. 13:43
 2/31 anonim ***** válasza:
9%

Túl jó voltál, vagy vele. Ebbe is bele lehet unni. Innen már visszaút nincs, neked löttek ebben a kapcsolatban. Akkor is, ha lepontoznak mások. Kiégett veled szemben. Érdektelenség nyomja a lelkét. Nem lát új dolgot benned. Idáig tartott, ennyi volt. Vége.

Nem kellett volna tejben vajban füröszteni, akkor nincs ez.

2024. jún. 17. 13:46
 3/31 anonim ***** válasza:
10%
Ezt akkor szoktak csinalni, amit az 1-es irt: megunta, depresszios - ez ugyan furcsa, mito,l ilyen parameterekkel, vagy amikor felremlik a 3. szemely a kapcsolatban. Amugy mit mond? Esetleg el akarna menni valahova dolgozni? De azt is meg lehet beszelni optimalis esetben. ;-)
2024. jún. 17. 13:47
 4/31 anonim ***** válasza:
24%

Pedig ha nem beszélitek meg a problémát, akkor a probléma megmarad, és attól még a probléma bizony sajnos probléma marad.

Amúgy a helyében én ennyire nem szolgáltatnám ki magam neked (meg nemcsak neked, senkinek sem), mert ha nem dolgozik, akkor bizony nem lesz nyugdíja, mert nem lesz, aki befizesse a nyugdíjjárulékot (nem lesz miből vonják), és TB-je se lesz, ha nem fizet TB járulékot.

Szóval a gyereket - ha már szobatiszta - igenis be kell adni bölcsibe, oviba és el kell menni dolgozni.

Ez alól én 2 kivételt látok: ha milliárdos lottónyeremény ütötte a markotokat, vagy, ha súlyosan fogyatékkal élő lenne a gyermek, és emiatt a környék egyetlen intézménye sem fogadja.

A medencézés inkább viszi a pénzt, mintsem egy forintot is hozna(a medencét fel kell engedni sok-sok köbméter vízzel, ami az utolsó cseppig pénzbe kerül), ha nem akarnak megfázni, akkor hűvösebb időben még esetleg fűteni is kell (vagy olyankor nem lehet használni).

2024. jún. 17. 13:48
 5/31 anonim ***** válasza:
89%

Viszonylag sok ilyen esetről tudnék írni.

A szerelmet, az érdeklődést nem tudod megvenni tőle. További sok sikert!

2024. jún. 17. 13:50
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
Csak a kommunikáció lehet a megoldás, mert addig csak találgatni tud mindenki, hogy mi lehet, de ő tudja csak a valóságot. Próbáld mindezeket elmondani neki és kérdezni tőle, hogy mit tehetnél érte?
2024. jún. 17. 13:51
 7/31 anonim ***** válasza:
58%
Amit a 2-es irt, netto bantalmazas. Na isten orizzen az ilyentol! :-/ ;-)
2024. jún. 17. 13:52
 8/31 anonim ***** válasza:
85%

Én is pont ilyen lettem mint a feleséged, csak én dolgozom, és már nagyobb a gyerek. Végzős gimis. Egyszerűen nincs kedvem senkihez és semmihez, öregnek és fáradtnak érzem magam.

Pont ma gondolkodtam rajta, hogy mi segítene. És azt képzeltem el, hogy ha eladnank a lakásunkat és ve vennénk egy másikat, vagy egy házat, akkor lehet hogy a lelkesedesem visszaterne. Vagy esetleg egy felújítando kis házat nyaralonak...

Egyszerűen azt érzem, hogy felesleges és haszontalan a létem, pedig az eszemmel tudom hogy nem. De mégis erősen fogvatart egy ilyen érzés már jó ideje.

Beszélgess vele, hátha ő is pont így van.

2024. jún. 17. 13:54
 9/31 anonim ***** válasza:
8%

7

Te netto eltartott nő vagy!

2024. jún. 17. 13:56
 10/31 anonim ***** válasza:
20%

Hát ha nem beszél veled,nem szexel veled,az szerintem már veszett ügy.

Ha sokszor elutasítja a közeledést akkor neked kell vmit lépned.

Adj időt neki,fél évet pl,és ha semmi nem változik akkor tényleg ennyi volt.Szerintem.

2024. jún. 17. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!