Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha bezárkózott és érdektelen lett a feleségem? Semmit sem csinál a ház körül.
Túl jó voltál, vagy vele. Ebbe is bele lehet unni. Innen már visszaút nincs, neked löttek ebben a kapcsolatban. Akkor is, ha lepontoznak mások. Kiégett veled szemben. Érdektelenség nyomja a lelkét. Nem lát új dolgot benned. Idáig tartott, ennyi volt. Vége.
Nem kellett volna tejben vajban füröszteni, akkor nincs ez.
Pedig ha nem beszélitek meg a problémát, akkor a probléma megmarad, és attól még a probléma bizony sajnos probléma marad.
Amúgy a helyében én ennyire nem szolgáltatnám ki magam neked (meg nemcsak neked, senkinek sem), mert ha nem dolgozik, akkor bizony nem lesz nyugdíja, mert nem lesz, aki befizesse a nyugdíjjárulékot (nem lesz miből vonják), és TB-je se lesz, ha nem fizet TB járulékot.
Szóval a gyereket - ha már szobatiszta - igenis be kell adni bölcsibe, oviba és el kell menni dolgozni.
Ez alól én 2 kivételt látok: ha milliárdos lottónyeremény ütötte a markotokat, vagy, ha súlyosan fogyatékkal élő lenne a gyermek, és emiatt a környék egyetlen intézménye sem fogadja.
A medencézés inkább viszi a pénzt, mintsem egy forintot is hozna(a medencét fel kell engedni sok-sok köbméter vízzel, ami az utolsó cseppig pénzbe kerül), ha nem akarnak megfázni, akkor hűvösebb időben még esetleg fűteni is kell (vagy olyankor nem lehet használni).
Viszonylag sok ilyen esetről tudnék írni.
A szerelmet, az érdeklődést nem tudod megvenni tőle. További sok sikert!
Én is pont ilyen lettem mint a feleséged, csak én dolgozom, és már nagyobb a gyerek. Végzős gimis. Egyszerűen nincs kedvem senkihez és semmihez, öregnek és fáradtnak érzem magam.
Pont ma gondolkodtam rajta, hogy mi segítene. És azt képzeltem el, hogy ha eladnank a lakásunkat és ve vennénk egy másikat, vagy egy házat, akkor lehet hogy a lelkesedesem visszaterne. Vagy esetleg egy felújítando kis házat nyaralonak...
Egyszerűen azt érzem, hogy felesleges és haszontalan a létem, pedig az eszemmel tudom hogy nem. De mégis erősen fogvatart egy ilyen érzés már jó ideje.
Beszélgess vele, hátha ő is pont így van.
Hát ha nem beszél veled,nem szexel veled,az szerintem már veszett ügy.
Ha sokszor elutasítja a közeledést akkor neked kell vmit lépned.
Adj időt neki,fél évet pl,és ha semmi nem változik akkor tényleg ennyi volt.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!