Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Fiúk! Nők/Férfiak! Érdekes problémám van? (lent)
Nem vagyok már tini a huszas éveim végén járok!
sose volt tul sok szerencsém a nőknél,pedig helyesnek tartottak.Nehezen viselem már a kudarcokat.
Bárhogy próbálkozok már előre érzem hogy semmire sem fogok menni!Már szégyellem is a dolgot!
Nincs kedvem szórakozni se társalogni sem,mert biztos megtetszik egy nő valahol és akkor elkezdem kissé azt hinni,hogy:"na ennek valósznü,hogy bejövök",pedig a vége mindig ugyanaz.
Ennyi évesen már ezt nem viselem könnyen.Ha nem mozdulok ki sehova,akkor pl. egy közösségi oldalon tetszik meg valami.Ott ugyanez a szitu.Irok és semmi válasz.
Egyedül vagyok ezzel vagy vannak még mások is igy?
19:29 vagyok
kiegészíteném a gondolatomat.
Szerintem ne sajnáld ,hogy eddig nem találtál megfelelőt,valószínű,h jobb is,h nem jöttél össze olyan lányokkal,akikről pont írtál. mert sajnos tényleg nagyon sok ilyen van és a legtöbb normális ember nem jár olyan helyekre.
Sajnos én is azt veszem észre,hogy már minden a fészbuk,msn.
Hál' istennek olyan barátaim vannak,akikkel ha akarok tudok találkozni és nem msnen tartjuk a kapcsolatot.
Viszont aki vidéken lakik,azzal kénytelen vagyok ott beszélni,de vele is megpróbálok minél többször élőben találkozni és beszélni,mert nagyon fontos számomra a fizikai együttlét.
Én mindent megteszek úgyérzem az ellen,hogy a kapcsolataim ne virtuálisak legyenek.
Annyit tudok tanácsolni ismerkedéssel kapcsoaltban...amit mondjuk én tapasztaltam és mindig pozitív volt...
Ha nem is discoba,de mondjuk járj el a barátaiddal vagy haveroddal beülni vhova.. (pub,söröző,teázó,..stb) és mondjuk ott nincs nagy zaj meg tánc és lehet ismerkedni,vagy pl mi összehozunk egy nagyobb társaságot és mindenki hoz ismerőst és akkor már alapból ugye vannak idegen fiúk/lányok akikkel lehet beszélgetni:)
Ha suliba jársz,akkor ott is lehetne szervezni ilyet...pár szimpatikus fiút lányt elhívni és azok haverjait egy beülős estére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!