Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar lefeküdni velem a barátom, mit tegyek?
Mindig én kezdeményezek benne semmi akarás nincs ezen a téren, már évek óta ez megy. Nagyon sokszor próbáltam kideríteni mi lehet a baj de beszélni se lehet erről mert terel mintha nem lenne fontos vagy kényelmetlen lenne.
magamat nyugtatom csak hogy még meg lehet javítani ezt de egyre jobban úgy érzem hogy nem.
Van köztetek olyan akinek úgy ment tönkre a kapcsolata hogy a másik fél nem közeledett? Megbántátok , vagy jó döntés volt kilépni belőle?
22/
meg fogom tenni, több éve "szenvedek" de ez mind mind az én döntéseimnek köszönhető ha elöbb kilépek akkor lett volna bennem egy hiányérzet ami talán nagyon sokáig velem lett volna hogy "mival ha meg tudott volna ez javulni töztünk és én nem tettem eleget" most már biztosan tudom egy ideje hogy nem ,én mindent megtettem max nem vonzódik hozzám de ezen sokat nem tudok tenni hacsak nem hízni kell mert a telt lányokhoz vonzódik amit tudok hogy nem így van :)
Szóval igen ezt a kapcsolatot befejezem még ebben a hónapban és utána kicsit vegetálok mintegy saláta és csak azután nézelődök miután kitisztultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!