Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar lefeküdni velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar lefeküdni velem a barátom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindig én kezdeményezek benne semmi akarás nincs ezen a téren, már évek óta ez megy. Nagyon sokszor próbáltam kideríteni mi lehet a baj de beszélni se lehet erről mert terel mintha nem lenne fontos vagy kényelmetlen lenne.

magamat nyugtatom csak hogy még meg lehet javítani ezt de egyre jobban úgy érzem hogy nem.

Van köztetek olyan akinek úgy ment tönkre a kapcsolata hogy a másik fél nem közeledett? Megbántátok , vagy jó döntés volt kilépni belőle?

2024. jún. 17. 07:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Éveket pazarlás így leélni valaki mellett. Nekem is volt hasonló esetem, bárcsak előbb kiléptem volna abból a kapcsolatból!
2024. jún. 17. 07:57
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Várt volna a franc évekig. Nem is értem miért húztad eddig az idődet, főleg hogy nem is akar veled őszinte lenni.
2024. jún. 17. 07:57
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Az barátod nem akar veled lefeküdni évek óta! Nem a jegyesed, nem a férjed, nem a gyerekeid apja, szimplán a barátod és már ez van! Mi a franc tart mellette? Mások akik házasságban élnek szeretőt tartanak és menekülnének egy ilyen sz*rból te pedig csak panaszkodsz és sírsz, holott csak tovább kellene sétálnod!
2024. jún. 17. 08:26
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Megunta a tested, a szexet veled vagy a libidója alacsony. De valószínűbb matyizni jobban szeret, mint veled szexelni, bizonyos okok miatt.
2024. jún. 17. 08:31
 5/23 A kérdező kommentje:

A külső szemlélő mindig sokkal okosabb és lehet velem bárhogy beszélni teljesen igazat adok neked nektek, mert belül én is tudom hogy így van csak ahogy még sokan mások ilyenkor teljesen megvakulnak mint én is.

Ha az ismerősömről lenne szó úgy én is nagyon tisztán látnék és ugyan ezt mondanám mint ti nekem. Már fejben meghoztam a döntést csak még nem tettem meg a lépést de azt is megfogom.

2024. jún. 17. 08:34
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fosol az egyedülléttől. Tehát hagyjuk ezt a megvakulás kifogást.
2024. jún. 17. 08:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Miben kell nekünk külső szemlélőknek okoskodó és tudatlanok lennünk abban, hogy a baratod, akivel még nem is fordult komolyabbra az életetek hozzád se nyúl, te pedig csak panaszkodsz? Azt kellene mondanunk maradj vele boldogan?
2024. jún. 17. 08:42
 8/23 A kérdező kommentje:
Dehogy is , amit mondtatok azt tökéletesen elfogadom mert tudom hogy igazatok van. De ezt is írtam annyi kiegészítővel hogy külső szemlélő mindig tisztábban látja a dolgokat aki meg benne van az sokszor vak mint én is
2024. jún. 17. 08:50
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Vak vagy, mert az akarsz lenni. Ez a könnyebb.
2024. jún. 17. 08:52
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
Ne hazudj, nem vagy vak, te kapcsolatfüggő vagy kérdező.
2024. jún. 17. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!