Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendezvényen zokon vennéd,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendezvényen zokon vennéd,ha sorbanàllàs közben,miközben vársz a jegyekre,a barátod azt mondaná neked,hogy " kuss"? Ilyen a stílusa, viccnek szánta. Mondtam valamit és arra. De többször is volt már ilyen,pl.multjor néztük a választásokat és nem

Figyelt kérdés
egyezett a véleményünk és azt mondta: " drágám,te olyan hülye vagy,mint a segg".Ez konkrétan K..van rosszul esett
2024. jún. 16. 23:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én zokon venném, mert nekem nem ilyen a humorom. Nem azt mondom, hogy nem húzzuk néha a párommal egymás agyát, de ez nekem szinten aluli, főleg nyilvánosan.
2024. jún. 17. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
#11 szerintem ebben semmi humor nincs, a kérdező faszija sem viccnek szánta.
2024. jún. 17. 08:40
 13/19 anonim ***** válasza:
12: vannak olyan párok, ahol ilyen stílusban zrikálják egymást oda-vissza és poénnak tartják, ismerek is ilyet személyesen.
2024. jún. 17. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 elég beteg dolog. De ha már az egyik fél nem tartja viccesnek, márpedig itt a kérdező biztosan nem ha felmerult benne ez a kérdés akkor pláne nem oké.
2024. jún. 17. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát vannak gondok, az tuti.
2024. jún. 17. 18:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Volt kérdés,hogy mit reagáltam rá. Lefagytam. Aztán rájöttem,hogy tényleg hülyeséget mondtam,de akkor sem kellett volna így. Azon az estén volt még egy beszólás, részemről nem tetszett valami ami a tévében ment és felemeltem a hangom,hogy ne nézzük. Erre elkepedt,hogy milyen őrült módon reagálok és nem vagyok ilyenkor ép. Ez volt a hab a tortán és hirtelen felindulásból összegyűlve az addigi minden keserűség és bantas,mondtam neki,fejezzük be és nem értette,hogy reagalhatok így,hogy ezt mondom. Nem értette,hogy azok hoztak ki belőlem,ahogy azelőtt a korábbiakban is beszélt velem,ha vicc,ha nem.
2024. jún. 17. 19:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Mármint hogy fejezzük be a kapcsolatunkat
2024. jún. 17. 19:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akiket a szüleik kiskorukban nem tanítottak meg sem viselkedni, sem a mások iránti empátiára. Ezeket felnőttként már nem tudod nevelni.
2024. jún. 18. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:

"Írhattok akármit,mert a legtöbb nő akkor is az ilyen bunkó mellett marad, mert a farokért mindenre képesek.

Idézet egy munkatársnőmtől :

"A pasim egy tahó paraszt,de úgy megdug,hogy elájulok..."

Kétdiplomás,szép nő mondta ezt a bagós, köpködős szobafestőjéről."

Kicsit sem tudom elítélni érte, mert én, ha akarnám sem tudnám úgy megdugni. Örülök, hogy neki a szexuális élete rendben van, sok embernek nincs rendben, mert pipogya fráter, vagy nőként nem meri kimondani a vágyait.

2024. jún. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!