Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy kapcsolatban vagyok de többször is álmodom egy másik férfiról?
Regota kapcsolatban vagyok es nagyon szeretem a baratomat, o eletem szerelme, ebben biztos vagyok.
Meg gimnaziumban volt egy osztalytarsam, akivel nagyon jo kapcsolatot apoltam, neha meg ma is beszelunk. Sosem volt koztunk tobb baratsagnal. Egy-ket pletykat lehetett hallani, hogy tetszem neki, de semmi tobb, sosem beszeltunk errol.
Nem mondanam, hogy az a nagyon helyes ferfi, egyaltalan nem az esetem, megis hihetetlenul vonzodom hozza. Nem vagyok szerelmes bele, egyszeruen csak vonzalmat erzek, en sem tudom miert.
Tobbszor is almodtam mar rola, most is szexualis jellegut. Bizarr az egesz, nem akarok ilyeneket almodni, mert nagyon szeretem a baratomat, ezzel a ferfival sosem lesz koztunk semmi, de kozben meg jo alom volt.
Volt mar veletek ilyen? Normalis ez? Rosszul erzem magam miatta. Nem csalnam meg a baratomat soha, de zavar, hogy kozben meg nyilvanvaloan vonzodom ehhez a ferfihoz.
Nem az igazi a számodra a barátod, ha másra vágysz.
Kiléphetsz és megkeresheted akire vágysz, vagy jön majd valaki új.
Normális mert nem vagy szerelmes a partneredbe. Ha te mást kívánsz és még álmodsz is róla arra utal.
Érzelmi téren már megcsaltad és ha nem szakítasz, ragaszkodsz ahhoz, hogy a barátoddal kell maradni életed végéig akkor hűtlen leszel fizikailag is lehet nem azzal a csávóval aki után most áhítozol hanem mással, vagy vele és másokkal is.
Szeretni szeretheted mint embert, ragaszkodhatsz hozzá, de nem fogod ha tényleg megcsalod.
Az élet nem úgy működik ahogy elképzeled és kaptál belőle egy leckét pontosan azzal, hogy másra viszket.
Ne légy féreg és inkább szakíts.
6-os.
Most biztos meglepetést árulok el de a szerelem elmúlik.
Egy jó kapcsolat nem akkor jó amikor dúl a szerelem, hanem utána mikor az elmúlt és mégis képesek vagytok elfogadni, kívánni és választani egymást.
A te elméleted alapján mindenki 3 évente kereshetne új párt magának...
“Regota kapcsolatban vagyok es nagyon szeretem a baratomat, o eletem szerelme, ebben biztos vagyok.”
Nincs semmi sors, vagy felsőbb erő, ami kijelölné hogy ki az adott egy darab ember. Nincs olyan hogy az igazi.
Olyan van hogy valakivel azt érzed, hogy szereted, és vele tudnál leélni egy életet. De ez nem egy darab emberre igaz, hanem sokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!