Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre többször idegesít a párom. Miért lehet ez, és mit tudok tenni ellene?
Több mint fél éve vagyunk együtt párommal, és igaz hogy volt már ennél hosszabb kapcsolatom, de eddig ez a legkomolyabb. Rövidesen tervben van az összeköltözés is, bár nem tudom mennyire jó ötlet, szerintem csak rontani fog a helyzeten...
Egyszer nagyon szeretem őt, egyszer nagyon idegesít, de az utóbbi egyre többször van. Veszekedni nem szoktunk sose, csak látszólag ok nélkül ideges vagyok mellette...
Amit tudni kell rólam, hogy nagyon
sok magányra van szükségem és vannak a mentális egészségemmel problémák, egész életemben kísér a depresszió illetve szorongás. Az utóbbi miatt nehezen döntök bármiről és nehezen köteleződök el, míg párom nagyon siet. Jóval fiatalabb vagyok nála, még egyáltalán nem érzem szükségét ennek. (Bár lehet nem a korom hanem a személyiségem miatt van ez, hiszen egyik barátnőm meg már gyereket is vállal... Őszintén nem tudom :'D).
Mit tehetnék hogy javuljon a helyzet? Menthető a kapcsolat?
19L
Köszi #1
#2 semmi konkrétum nincs ami ezt kiváltja
19 évesen nem vagy még felnőtt, csak azt hiszed.
Ha ok nélkül idegesít, és egyéb mentális betegségeid vannak, akkor egy pszichiátert kell felkeresni, és gyógymódot keresni.
Ezzel a személyiséggel remekül töbkre lehet tennie egy embert.
Összeköltözöl, teherbe esel, és lesz még egy kettétört család. Mert ha a barátod most ok nélkül idegesít, akkor egy gyerek mellett a stresszfaktor halmozottan hátrányos helyzetet hoz majd.
#9 Lehet hogy te csak 35 éves korodra jutottál el odáig hogy felnőttnek lehessen tekinteni, de ne magadból indulj ki.
Tudom hogy nem lennék alkalmas szülő, így gyerekem semmi esetre sem lesz, de örülök hogy te jobban tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!