Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsertodnel,ha a barátod másik pályaudvarra megy ahelyett,ahol épp vagy? Nem volt figyelmes,te varnad X pályaudvaron,de ő elmegy y- ra. Aztán mikor megérkezik érted a jó helyre,nem kér elnézést. Bántana ez?
Nem sértődnék meg, hogy figyelmetlen volt, és rossz helyre ment, és nem vonnék le egy ilyenből messzemenő következtetést, de azt azért furcsának találnám, ha annyit nem mondta, hogy "Bocs, hogy megvárattalak", , vagy, "Bocs, ezt rendesen benéztem" - vagy valami ilyesmi - mivel fordított helyzetben én biztos elnézést kérnék tőle.
(Nő vagyok.)
"Aztán mikor megérkezik érted a jó helyre, nem kér elnézést."
Ha előre letárgyaltátok, hogy gyere értem 11-re a Keletibe és ő ennek ellenére elment a Nyugatiba, vagy a Délibe, akkor vagy teljesen szórakozott és figyelmetlen volt, vagy pedig nem is volt másik pályaudvaron, egyszerűen csak elkésett és mondott egy blőd kifogást. Nyilván a másik csajával múlatta az időt és későn eszmélt, vagy nem tudott időben lelépni a másik csajtól.
Ha ezután még elnézést sem kért, akkor nyilvánvalóan valami fxszfejjel vagy párkapcsolatban, a kérdés csak az, hogy miért?
Szerintem eleve kedves gesztus a másik elé kimenni a pályaudvarra. Megmondtad neki előre, hogy mikor és hova érkezel? Ha igen, és benézte, akkor van okod zokon venni, mert az valóban bosszantó, mert egy alapvetően kedves gesztusból prblémáaforrást generál, és még elnézést se kér. Mert lehet, rég hazaértél volna, ha tudod, hogy úgyse megy, mint hogy most várhattad, kereshetted, hogy hol a fenében van.
Ha nem mondtad el neki, hogy hova érkezel, akkor miért kérnéd számon? Mert nem gondolatolvasó? Nem kutatott előtte, hogy vajon honnan hova érkezik a vonat? Nem kételkedett a választásában? Valami okból csak x helyre ment y helyett, és ennyi erővel - ha hü.lye pi.csa üzemmódból indulok ki - ő is moroghatna, hogy direkt nem mondtad neki, és tesztelgeted a körültekintő képességét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!