Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elmenekulok a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmenekulok a barátnőm labilis érzelmi megnyilvánulásai elől,mert kikeszit,akkor nem vagyok korrekt vele?Eddig mindig lenyugodott.par nap múlva én is,csak mindig van valami ami rosszulesik neki és mindig velem beszélne meg. Ez meg nekem sok.

Figyelt kérdés
2024. jún. 16. 20:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10: semmit. Valamikor hozzá se szólok,mert néha rossz a kedvem a sok stressz miatt..aztán oldódok,de nálam hangulatfüggő a puszi.

9: de szeretem,csak kell nekem tér

2024. jún. 16. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha el akarja mondani a problémáját, akkor ott hagyod. Nagyon gaz ez a viselkedés. Kell a tér, oké, de azért vagytok együtt, hogy megoldjatok a problémákat, akar egyikotoket, akar mindkettotoket érint.
2024. jún. 16. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírod vele, akkor vagy változtass magadon, hogy elviseld, vagy szakítsatok.
2024. jún. 16. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg nem feltétlen azért vannak együtt, hogy közösen oldják meg a problémákat, ez nem is nevezhetö párkapcsolatnak, hiszen nem laknak egy fedél alatt, csak járnak. Az ilyen járós kapcsolatok meg nem a nagy elkötelezödésröl szólnak. Jól érzik magukat együtt, közös programok, közös hancúr, ennyi, tart ameddig tart. De itt még arról sincs szó, hogy jól éreznék magukat együtt. Akkor minek folynának bele a másik életébe meg oroblémáiba.
2024. jún. 16. 22:25
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

"De itt még arról sincs szó, hogy jól éreznék magukat együtt."

Hát, ez az. Mindketten defektesek lehetnek, nem véletlenül találtak egymásra. Valószínűleg teljesen összeillenek.

2024. jún. 16. 22:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Valamikor hozzá se szólok, mert néha rossz a kedvem a sok stressz miatt.. aztán oldódok, de nálam hangulatfüggő a puszi."

Találkozol vele, de hozzá se szólsz? Akkor mit csinálsz? Mentek egymás mellett az utcán, ő beszél, vagy sír, te meg hallgatsz? Vagy csak cigiztek és úgy várjátok együtt a buszt, vagy ballagtok haza?

2024. jún. 16. 22:55
 17/20 A kérdező kommentje:
16: általában magamról beszélek,a munkamrol és hogy milyen nehézségek adodtak
2024. jún. 16. 23:01
 18/20 A kérdező kommentje:
De persze néha érdeklődők felőle is
2024. jún. 16. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Minek neked kapcsolat akkor? Keress valakit, akivel kölcsönösen csak szexeltek, de így, hogy a baratnodnek hivod, elég patkány dolog, amit csinálsz vele…
2024. jún. 16. 23:08
 20/20 anonim ***** válasza:
77%

Itt a puszilkodós barátnőd, nézd csak:

"Frusztrálna, ha a párod mikor beszàllsz mellé a kocsiba, nem adna puszit vagy nem szolna hozzád, mert rossz a kedve? Elköszönésnél ugyanígy."

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Kár, hogy annyira egyértelmű, hogy mindkét kérdést te tetted fel, elárulja a helyesírásod, főleg, hogy teljesen igénytelenül írsz és a vessző után soha nem teszel szóközt...

2024. jún. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!