Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmenekulok a barátnőm labilis érzelmi megnyilvánulásai elől,mert kikeszit,akkor nem vagyok korrekt vele?Eddig mindig lenyugodott.par nap múlva én is,csak mindig van valami ami rosszulesik neki és mindig velem beszélne meg. Ez meg nekem sok.
10: semmit. Valamikor hozzá se szólok,mert néha rossz a kedvem a sok stressz miatt..aztán oldódok,de nálam hangulatfüggő a puszi.
9: de szeretem,csak kell nekem tér
"De itt még arról sincs szó, hogy jól éreznék magukat együtt."
Hát, ez az. Mindketten defektesek lehetnek, nem véletlenül találtak egymásra. Valószínűleg teljesen összeillenek.
"Valamikor hozzá se szólok, mert néha rossz a kedvem a sok stressz miatt.. aztán oldódok, de nálam hangulatfüggő a puszi."
Találkozol vele, de hozzá se szólsz? Akkor mit csinálsz? Mentek egymás mellett az utcán, ő beszél, vagy sír, te meg hallgatsz? Vagy csak cigiztek és úgy várjátok együtt a buszt, vagy ballagtok haza?
Itt a puszilkodós barátnőd, nézd csak:
"Frusztrálna, ha a párod mikor beszàllsz mellé a kocsiba, nem adna puszit vagy nem szolna hozzád, mert rossz a kedve? Elköszönésnél ugyanígy."
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kár, hogy annyira egyértelmű, hogy mindkét kérdést te tetted fel, elárulja a helyesírásod, főleg, hogy teljesen igénytelenül írsz és a vessző után soha nem teszel szóközt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!