Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmenekulok a barátnőm labilis érzelmi megnyilvánulásai elől,mert kikeszit,akkor nem vagyok korrekt vele?Eddig mindig lenyugodott.par nap múlva én is,csak mindig van valami ami rosszulesik neki és mindig velem beszélne meg. Ez meg nekem sok.
Figyelt kérdés
2024. jún. 16. 20:49
1/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy napokig elerhetetlenné vàlok neki,se telefonra,se üzenetre nem reagalok
2024. jún. 16. 20:50
2/20 anonim válasza:
Hagyd el mert kicsinál. Törődjön vele az anyja, testvére, rokona, barátja.
3/20 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja,úgy érzi,nem szeretem,mert mostanban nem puszilom meg,mert stresszes vagyok a munkám miatt
2024. jún. 16. 20:52
5/20 A kérdező kommentje:
Meg hogy lehet jobb lenne ha keresnek olyan nőt,akivel kedvesebb lennék, és akit jobban tudnék szeretni
2024. jún. 16. 20:53
6/20 A kérdező kommentje:
Zavarja,ha találkozunk,akkor nem puszilom meg
2024. jún. 16. 20:54
7/20 anonim válasza:
Hat ez így nem túl korrekt. Neki mi a problémája tulajdonképpen, ami miatt te magára hagyod, amit nem viselsz el?
8/20 A kérdező kommentje:
Munkahelyi problémáját szerette volna elmondani,hogy rossz napja volt és beszéljünk egy kicsit,mert sokat sírt a munkahelyen és hogy szüksége lenne rá,ha megvigasztalnàm
2024. jún. 16. 21:27
9/20 anonim válasza:
És ezzel neked mi a problémád? Nem szereted a lányt? Akkor miért rabolod az idejét, minek vagy vele?
10/20 anonim válasza:
"Zavarja,ha találkozunk,akkor nem puszilom meg"
Hanem mit csinálsz? Intesz neki a másik járdáról, hogy helló? Vagy mit? xD
Újabb troll kérdezővel lehet dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!