Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértőnek találnád ezt a megjegyzést a párodtól?
Figyelt kérdés
"A nők ötletesek szoktak lenni csak te nem vagy az."
Mikor a nyaralás alatt az egyik nap nem volt ötletem mi legyen a következő program....
jún. 16. 16:54
11/14 anonim válasza:
#1 mennyi ideig szoktak tartani a párkapcsolataid?
12/14 anonim válasza:
Van egy ilyen kollégám, nős egyébként, de kb minden nőnek a munkahelyen hasonló kaliberű dolgokat szól be és azt hiszi, hogy vicces. Hát nem. Egy igazi paraszt, szerencsére már nem fogok vele napi szinten találkozni.
13/14 anonim válasza:
Persze, hogy az, ha már kérdést írtál ki róla, akkor nyilván bánt.
14/14 anonim válasza:
Eléggé, több okból is.
- ő nem hajlandó energiát belefektetni a tervezésbe, lusta
- ezt azzal ideologizálja meg, hogy az a nők dóga / a nők jobbak benne (weaponized incompetence a köbön)
- arra is utalgat vele, hogy én vagyok a hibás, meg nem vagyok eléggé "nő", mert a nő az ötletes, én meg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!