Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nem érdekli az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem érdekli az érzéseim?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnétek tanácsot kérni.

A barátommal holnap leszünk 2 évesek, és kérdezte mit szeretnék.

Dolgozunk mind a ketten, egy helyen. És ugye ma holnap vagyunk szabadok. És én azt kértem tőle, hogy ma holnap legyünk együtt, ne menjünk sehova (barátokhoz)

És én ezt kértem tőle, mondtam neki, hogy nem kérek semmilyen ajándékot, hanem csak ezt. Ő azt mondta rendben.

És ma kérdezte tőlem, hogy nem e megyünk el az ő haverjához..

Én úgy érzem nem érdekli amit én szeretnék, vagy hogy neki ezt nehéz teljesiteni..

Azért kérem a véleményeteket, mert nem tudom hogy én gondolom rosszul..

2024. jún. 16. 16:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul látom, csak eléggé ragaszkodó típus vagyok, és sajnos kitartok az mellett akit szeretek. És tudom, hogy a mai világban ez már nem igazán jelent semmit. De sajnos nem tehetek ellenne..
2024. jún. 16. 17:08
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Ha szeret oké. De akkor miért nem bízol benne? Miért nem beszélsz erről? Milyen kapcsolat ez ahol nem mered elmondani az érzéseid, gondolataid? Egyébként kérdést tett fel neked, hogy ma jó lenne-e haverhoz menni. Mondhattad volna, hogy nem és kész. Vagy oké, de másnap csak kettesben lesztek azt jól van.

Most vagy bolhából csinálsz elefántot, vagy valami baromira nem stimmel. Mondjuk ha ebből nagy ügyet csinálsz már az sem vet jó fényt rátok. Ergó ez a kapcsolat sokat nem ér...

2024. jún. 16. 17:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem csináltam belőle nagy ügyet, csak szerettem volna más véleményét is kikérni, hogy én látom e rosszul.

Meg az, hogy nem kértem ajándékot, hanem csak ennyit..

2024. jún. 16. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

"És ma kérdezte tőlem, hogy nem e megyünk el az ő haverjához.."

Ezen miért kell kiakadni? Nem értem. Vagyis ja. Szeretetéhes vagy és nem tud neked megfelelni. Most vagy kezdesz vele valamit vagy szakítás lesz a vége mert nem fogja bírni, hogy neked semmi se felel meg.

15/19 anonim ***** válasza:
50%
Kit érdekel, hogy mit kértél? Ő ha meg akar úgyis meglep.
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Ez is milyen dolog már.... Kérni valamit, LOL.

Adni kell egymásnak önzetlenül!

2024. jún. 16. 17:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Miért lennék szeretet éhes? Egy szóval sem mondtam neki, hogy ne menjünk. Kiakadni sem akadtam ki, én csak itt tettem fel egy kérdést, ami érdekelt. Semmi rossz szándék nem volt, mint itt egy pár embernek. Ítélkezni könnyű.
2024. jún. 16. 17:26
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Te ítélkezel felette. Miért mi ránk fogod? Te vagy vele 2 éve és még azt sem tudod, hogy érdekled-e. Akkor mi honnan tudjuk?
2024. jún. 16. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Tudod, mit? Mondd meg neki akkor, hogy akkor kérnél valami mást, és bizony megvetetnék vele valamit, ami a szívem vágya.

Egyébként azt, hogy lábtörlő vagy, hiába próbálod erénynek becsomagolni, egy pár soros kérdésből levágta mindenki, mennyire szarik a fejedre a pasid.

2024. jún. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!