Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan kötődő lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan kötődő lennék?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyok együtt a barátommal, nemsoká össze is költözünk, de ez azt jelenti még jelentős időt töltünk egymástól szeparálva.

Abban a pillanatban, amikor elköszönünk egymástól, úgy érzem az egész világ elvesztette a színét és rögtön kezd hiányozni. Ilyenkor gyakran szoktam szomorkodni, ezért vagy nosztalgiázok, hogy még milyenek voltak az első randik, vagy elképzelem, hogy most is vele vagyok.

Annyira képes hiányozni, hogy az fizikai fájdalmat tud okozni. Gyakran keresem ezért. Azt mondta, hogy nem zavarja, de néha mondja, hogy van amikor besokall tőlem.

Azt mondja szerinte cuki, hogy én úgy szeretem, mint amikor megismertem, de egyszerűen én így fejezem ki a szerelmem. Félek, hogy ez a jövőben nem fog jót tenni, nem akarom zavarni, vagy megfojtani a jelenlétemmel.

2024. jún. 15. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

1. Hát akkor ne tedd.

2. Úgy tűnik ő nem érzi ezt - nem szerelmes, mint te.

Döntsd el, hogy ez így neked elfogadható-e, és akkor ne keresd állandóan.

2024. jún. 15. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta, hogy nem zavarja, de néha mondja, hogy van amikor besokall tőlem."

Nem csodálkozom ha nem sűrűn keresed. Azért szerelem ide-oda ez egyáltalán nem jó amit csinálsz. Nélküle is meg kell találni a helyed. Ha netán szakítana veled olyan depressziós lennél, hogy na. Azért annyit egy másik ember nem ér. Kezdd el élni az életed tőle függetlenül.

2024. jún. 15. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem fejezed be el fog téged hagyni. Ne légy pióca. Ez beteges kötődés nálad és ajánlatos lenne szakemberhez fordulni vele.
2024. jún. 15. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
2024. jún. 15. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
4 az nem én vagyok én 19 vagyok
2024. jún. 15. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem azért linkeltem be...

Ugyanaz a problémája mint neked.

2024. jún. 15. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan leirtad "megfojtani" valakit nem kell attol hogy szereted. Onmagadon dolgozz,nezz onismereti videokat
2024. jún. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!