Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzek iránta már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek iránta már szerelmet?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, úgy értendő a dolog. 1 éve leszünk együtt a párommal, mindent megad nekem.. mindent, sohasem kaptam egy nőtől sem ennyi szeretetet és odafigyelést mint amit a barátnőm megad nekem. Mindig a kedvemben jár, röviden tömören megad mindent és nála jobb barátnőm még nem volt. Én mégis nem érzek már iránta olyan szerelmet mint 1 évvel ezelőtt, részemről monoton lett, nincs rózsaszín köd, pedig tényleg mindent megad nekem.

Szeretem, de nem annyira mint 1 éve, pedig egy 2 lábon járó angyal. Nem bulizik, dolgozik rendesen, házias, jó az ágyban, miért gondolkodok így akkor?

Nemtudom megfejteni miért vélekedek így, gyűlölöm magam..

2024. jún. 15. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Ez azért van mert fiatal vagy és bátor, kérdező mester.

Még túlságosan erősen tombol benned a szerelem érzése iránti vágy, hogy bolondulj érte, hogy egész nap csak ő legyen az eszedben, hogy ne tudj másra koncentrálni csak rá, hogy ne legyen más csak ő, hogy ne tudj más nőre nézni csak rá. Ez egy létező jelenség, már-már betegség, és sajnos ez, így ebben az állapotban, ebben a helyzetben megoldhatatlan. Szellemileg fejlődnöd kell, ami meg ehhez kell az idő, évek, talán 10-15 év, hogy túl láss a szerelem iránti dolgokon, hogy túl láss azon, hogy milyen amikor a szerelem elmúlik, és a hormonok már nem termelődnek benned, hogy túl láss azon, hogy a szerelem után már csak szeretet és erős kötődés van, hogy csapat, társ vagytok.

Sajnos ehhez sok idő kell, míg a szellemi szinted eljut oda. 40 körül már a szerelem nem lesz ilyen fontos, 50 körül már annak örülnél ha lenne kihez szólnod, 60 tájékán már örülnél ha nem egyedül lennél a házban, 70-nél már annak örülnél ha nem egyedül halnál meg, 80 körül már annak örülnél ha te halnál meg előbb, mint a párod, mert nem akarsz nélküle tengődni, mert el nem tudod képzelni és nem is tudod folytatni nélküle életed, ezért halnak meg általában igen hamar azok, akik idősek és a párjuk meghal, 1-2 év mennek utána.

Szóval ez ilyen, ilyen lesz majd. Szerelem....annyit tesz, illúzió.

2024. jún. 15. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Amúgy ezek a sorok, mintha a párom írná le, ő is sokkal kevesebbet tesz bele, pedig én a magam teljesítményével elégedett vagyok a kapcsolatban.
2024. jún. 15. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
12 vagyok, mert ha fiatal vagy, akkor úgy vélem ez nem éri meg szerelem nélkül.
2024. jún. 15. 19:08
 14/15 A kérdező kommentje:
22 vagyok, még fiatal
2024. jún. 15. 23:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor úgy a legtisztább, hogy szakítasz vele inkább. Csak azért mert veled jó valaki, neked nem kell azt érezned, hogy neked jó vele. És 22 évesen annyi komoly tapasztalatod meg úgy sincs. Én 28 éves nőként már máshogy állok a dolgokhoz, látom, a mi kapcsolatunk sem jutott sehová egy év alatt, ezen nincs mit várni, más valakit kéne keressünk. Mert mindenki megérdemli, hogy igazán jo legyen valakivel.
2024. jún. 16. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!