Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érzek iránta már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érzek iránta már szerelmet?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, úgy értendő a dolog. 1 éve leszünk együtt a párommal, mindent megad nekem.. mindent, sohasem kaptam egy nőtől sem ennyi szeretetet és odafigyelést mint amit a barátnőm megad nekem. Mindig a kedvemben jár, röviden tömören megad mindent és nála jobb barátnőm még nem volt. Én mégis nem érzek már iránta olyan szerelmet mint 1 évvel ezelőtt, részemről monoton lett, nincs rózsaszín köd, pedig tényleg mindent megad nekem.

Szeretem, de nem annyira mint 1 éve, pedig egy 2 lábon járó angyal. Nem bulizik, dolgozik rendesen, házias, jó az ágyban, miért gondolkodok így akkor?

Nemtudom megfejteni miért vélekedek így, gyűlölöm magam..

2024. jún. 15. 10:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert ez így nem normális dolog.Ennek fordítva kellene lenni, neked kéne ennyi energiát beletenni.Nyilván azért van fordítva, mert amúgy is mindig ő tepert érted jobban.De ez nem egy egészséges kapcsolati felállás.
2024. jún. 15. 10:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Lehet hogy van benne valami.

1 év után is azt érzem/gondolom, hogy ő többet beletesz a kapcsolatba, és ő jobban szeret engem mint én őt..

Pedig tényleg egy szavam se lehet rá, nagyon ostorozom magam amiért egy ilyen tökéletes nőt nem tudok már úgy szeretni mint az elején.

2024. jún. 15. 10:33
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Majd ha elhagy mert megunja akkor rájösz mennyire szeretted. Most unalmassá vált, monoton ahogy írod, minden megvan szinte semmiért cserébe. Ha jót akarsz magadnak figyelj rá oda mert lehet, hogy soha ilyet már nem kapsz.
2024. jún. 15. 10:40
 4/15 anonim ***** válasza:
49%
Az elején illúziókat kergettél vele kapcsolatban, ezért volt a lila köd, ami elmúlt. Most nem tudsz magaddal mit kezdeni, más lánnyal sem fogsz tudni.
2024. jún. 15. 10:45
 5/15 A kérdező kommentje:
Férfi létemre egyik este sírtam emiatt, mert nem tudom megérteni magam, hogy miért alakult ez ki bennem. Pedig tényleg nem bulizik nem csavarog, dolgozik tisztességesen, nem veszekedünk, ha kicsit csúnyán fejezi ki magát velem szembe rögtön elnézést kér hogy ne haragudjak rá. Rendbe kell tennem fejben a dolgokat.. mert nála jobbat nem kaphatnék.
2024. jún. 15. 10:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha bulizni járna stb akkor pici bizonytalanság lopódna a kapcsolatba, hogy kivel bulizik, kivel találkozik, mások is megkörnyékezik és akkor rögtön "megnőne" az értéke a szemedben mert ott lenne az elvesztés lehetősége. Így meg mindent érted tesz, tuti dolog ez a kapcsolat, unalmas, nem kell érte tenni, harcolni. Inkább szerezz örömet neki valamivel, vidd el valahová, vegyél neki valamit stb... Próbáljatok új dolgokat, legyen egy kis pezsgés.
2024. jún. 15. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
#5 Én megértelek.Az a helyzet, hogy egészséges, tartós kapcsolat csak ott alakulhat ki, ahol a férfi kicsit jobban szeret, jobban ragaszkodik, többet tesz.Egy férfinek az okoz elegedettséget, ha produktív lehet, dolgozhat, aktív lehet, problémákat oldhat meg.Ha tényleg szeretsz egy nőt, mindezt boldogan és termeszetesen teszed meg érte.Ezért mondom mindig, hogy olyan nőt kell választani, aki mindig inspirál, akiért mindig érdemesnek látod küzdeni.Ilyen felállásnál lehet csak mindkét fél boldog, így tudja megélni a férfi a férfiasságát, a nő meg a nőiességét.Az a normális felállás, ahol a férfi ugrálja körül a nőt, ő gondoskodik, ő vigyáz rá.
2024. jún. 15. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
2024. jún. 15. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Hogy volt a kapcsolat elején? Mikortól kezdted azt érezni, hogy baj van?

Amúgy a 7-es válasz szerintem nagyon igaz.

2024. jún. 15. 12:28
 10/15 A kérdező kommentje:
1 hónapja érzem így ezt a dolgot
2024. jún. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!