Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne kínos, ha elhagynám a páromat az egyik csapattársáért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kis kontextus a sztoriból: 8 hónapja vagyunk együtt a párommal, az elmúlt 1-2 hónapban kezdtek megjelenni a problémák, nagyon sokat veszekedünk, mostanra derült ki, hogy nagyon más a jelenlegi életstílusunk, ez rengeteg nézeteltérést okoz, emellett gyakran megvádol, hogy megcsalom ezzel-azzal és ez teljesen kihatással van a szexuális életünkre is, már bőven nem olyan mint a kapcsolat kezdetén. Próbáltuk már megbeszélni az összes problémát, de vagy csak még nagyobb veszekedés alakult belőle vagy azt éreztem, hogy muszáj megalkudnom és alább adni az igényeimből, mert különben helyben szakítunk.

Ezért is kb. 1 hónapja már fontolóra vettem a szakítást, viszont az csak mégjobban összezavart, hogy kiderült a párom egyik csapattársával, hívjuk őt most Krisztiánnak, bejövünk egymásnak. Már több meccsen, edzésen kint voltam, mindig láttam, hogy feltűnően bámul és pl. az egyik meccsük előtt ilyet mondott a barátomnak, hogy ne hozzon ki engem többet, mert miattam nem tud koncentrálni. Mint kiderült, Krisztián a csapatból több emberrel rólam beszél, de még a barátomat is kérdezgette rólam, ami miatt egyre inkább feszült a barátom és ilyeneket szokott mondani, hogy a pályán fel fogja rúgni Krisztiánt.

Felismerem, hogy ezzel az egész helyzettel megalázom első sorban a páromat, illetve nyilván magamat is, de sajnos nem tudok mit tenni azzal, ha bejön Krisztián és a mi kapcsolatunk pedig tulajdonképpen romokban. Megcsalni semmiképp nem fogom a barátomat, annál jobban tisztelem, nyilván tudom mit diktál a szívem, de azt is látom, hogy azzal, hogy semmit nem csináltam, már felkavartam a vizet a csapatban és nem szeretném, ha később a nevem egy szitokszó lenne és emiatt gyűlölködés lenne a csapaton belül. Mit kéne tennem ilyen helyzetben?

2024. jún. 12. 05:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A barátoddal szakíts. Legyél egy pár hónapot egyedül és majd utána jöhet Krisztián vagy valaki más. Ez lenne a leghumánosabb amit tehetsz.
2024. jún. 12. 06:31
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
51%

Vagy az egész focicsapat, nem kell sz@rozni.

Nos, a csapattàrs is csak huzigàlni fog, jobb,ha arra készülsz.

2024. jún. 12. 06:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy boldog a kapcsolatban, akkor lépj tovább. De tiszteletteljesen. Csakis szakítás után legyél együtt Krisztiánnal vagy akárkivel. Ennyivel tartozol a másiknak.
2024. jún. 12. 07:29
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Bezzeg ha ti féltékenyek vagytok, akkor az "megalapozott" és el kell nektek nézni...
2024. jún. 12. 08:26
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Igen, nagyon gáz lenne. Egyrészt megalázod magad, másrészt szétzilálsz egy baráti társaságot. Ha elhagyod a pasidat és rögtön ráugrassz a haverja f_szára, akkor a csapaton belül mindenki áll majd valamelyik csávó oldalára és folyamatos lesz a konfliktus. Ha meg szakítasz Krisztiánnal, ami szinte borítékolható, hiszen csak azért jössz össze vele mert épp szabadulnál az aktuális kantól és ő meg épp ott van és "bejön", akkor sose mosod le magadról, hogy átment rajtad egy focicsapat...

Szakíts a pasiddal, így nem lesz okod arra sem, hogy a Krisztiánnal szemezz és majd lenyugszol és előbb utóbb úgyis lesz más aki "bejön".

2024. jún. 12. 08:40
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
Szakíts és jöjj össze Krisztiánnal. Csak annyival tartozol a féltékeny párodnak, hogy kidobod, egyébként az égvilágon semmi köze hozzá, hogy kivel szexelsz, kivel jössz össze. Krisztián is nagyfiú, majd elintézik a kakasharcot együtt. Ne izgasson. Nem vagy ribi ha szakítasz vele. Más szavaira ne adj.
2024. jún. 12. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Miert kell a csapattarssal osszejonni? Oke tetszik, de ez meg nem ok.
2024. jún. 12. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Úgy csinálsz, mintha nem lenne befolyásod sem az eletedre sem az erzeseidre. Az megvan, hogy attól, hogy tetszik valaki, még nem kell összejönni vele?

Meg aztán Krisztiánt nem is ismered. Vele is osszejottok, nem működik, akkor mész tovább a csapatból valaki másra ? Szerintem gaz ez a szitu. Szakits a jelenlegi paroddal, talald ki, hogy milyen ember illene az eletstilusodhoz aztán ismerkedj annak mentén. De ez az egy közegből merítés dolog szerintem rossz ötlet…

2024. jún. 12. 08:53
 9/11 anonim ***** válasza:
27%
Miért ne jönne össze vele ha Krisztián is akarja őt párkapcsolatra, vagy csak szexre? Miért legyen tekintettel a párjára ha féltékeny volt rá még Krisztián előtt? Ők rendezzék le ketten a dolgot. Neki semmi köze nincs az ő kapcsolatukhoz. Ők barátok/haverok és csoporttársak. Maximum ha Krisztiánnak többet ér a barát/haver akkor nem kezd ki a kérdezővel. Nem írtam, hogy a kérdezőnek kéne kezdeményezni.
2024. jún. 12. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az egész csapattal megdugatnám magam.
2024. jún. 12. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!