Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égő, hogy az öcsém focista csapattársával kavarok?
kicsit nyersen fogalmaztál :DDD
sztem csak te érzed annak :/
ma 17:16
Te meg egy bunkó paraszt vagy,de olyan aki szalonnás kalippót is bicskával eszi.
Savanyú a szőlő mi?
Biztos egy kocka vagy aki puncinak a szagától is elélvezne és nem jut ki neki ilyen nő meg ilyen alkalom.
Kicsit leállhatnátok már ezzel a ribizéssel baromi uncsi.Keres egy kis csajt akit bögdösni kell és nincs benne semmi vadság.
24F
Ma 18:08-as vagyok.
Lemaradt:
Ne foglalkozz senkivel,ha jól érzed magad vele akkor hajrá.Kit érdekelnek mások őszintén?Mit számit mások véleménye?
Őszintén szarjál mindenkire,ha jól érzitek magatokat akkor hajrá gyertek össze.Évezzétek az életet meg egymást maximálisan
18:18
Nő vagyok, és egyáltalán nem gerjedek a punciszagra! :) Amit írtam, azt pedig a kérdező stílusához igazítva írtam.
"úgy kinyalt és megkefélt, mint még senki, egy hete mindennap kúrunk"
Ezt szerintem normálisan is meg lehetett volna fogalmazni, én speciel szexelni vagy szeretkezni szoktam (kizárólag kapcsolatban), nem pedig kúrni...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!