Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne, ha a párod azt mondaná, hogy nem az eszedért szeret téged?
Figyelt kérdés
2024. jún. 11. 20:38
2/15 anonim válasza:
Annyit válaszolnék neki hogyha én buta vagyok akkor ő még nagyobb elvégre velem van, de leszek most az egyszer okos és kidobnám. :)
3/15 anonim válasza:
Általában ezt azok szokták mondani, akik azt hiszik magukról hogy milyen okosak közben olyan ostobák mint a föld
4/15 anonim válasza:
Legalább megnyugodnék hogy amit eddig is sejtettem hogy a 25 centim miatt szeret.
7/15 anonim válasza:
Onnantól nem lenne a párom.
Nem is az a gond, hogy az ember nem tökéletes minden téren. De van egy olyan dolog, hogy tapintat. Mindenkiben lehet találni gyenge pontot, a kérdés csak az, hogy a másik bunkó módon ezt a fejedhez vágja-e, vagy esetleg azt emeli ki, amit imád benned?
8/15 anonim válasza:
Komoly figyelmeztetésnek venném, hogy tanuljak.
9/15 anonim válasza:
Nekem ilyet még senki nem mert mondani, a legtöbb embernél okosabb vagyok és aki ismer tudja is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!