Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már ilyen az életedben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen az életedben?

Figyelt kérdés
Amikor a családod nem értette miért vagytok együtt még. Mert látszik hogy egymás mellett éltek, nem akar a párod sehova se menni..
2024. jún. 10. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Cska ilyen.

Az első de utolsó párom se tetszik a felmenőknek. Ha rajtuk mulna szűzen élném le az életem

2024. jún. 10. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
*csak
2024. jún. 10. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Bezzeg akikkel szakítok. Mert tényleg nemnormalisak de meg vannak vezetve a párom ill exek által. Akkor meg az megy én miért cseszek el egy rendes jóembert. Nekem nem hisznek. A pasiknak hisznek olyankor. Ill nekem soha. Ha meg jópasim van az meg nem az nekik.
2024. jún. 10. 22:41
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Igen, én szerettem a srácot, de egyszer volt egy rossz napja és morcos volt családlátogatáskor. Onnantól mindennek elhordták és minden mozdulatába belekötöttek. Más miatt mentünk szét végül.
2024. jún. 10. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Csak otthonulos pasim volt eddig,en meg eljaros vagyok. Sose ez okozta a problemat.
2024. jún. 10. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem az a gáz, hanem amikor az egyik meg akarja szabni a másiknak, hogy mit csinálhat.
2024. jún. 10. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Mikor már a családod szerint is jobb lenne külön, akkor azért érdemes lenne átgondolni, hogy ideje szakítani.
2024. jún. 11. 05:46
 8/10 A kérdező kommentje:
7es, de ha ezt nem mondják ki, csak érzed a szavaikból hogy így gondolják?
2024. jún. 11. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy barátomon kívül nem mond ilyet senki, de a másik fele átmenetileg igaz. Rossz időszakunk van, muszáj régóta állandóan délutánra helyettesítenie, folyamatosan fáradt, ez június végével fog megszűnni, én attól még igénylek programokat, most kissé el is távolodtunk, megvan az 1 évtől tartó közös életünk első buktatója.

Az említett barátom pedig egy életművész csodabogár és őt pedig más nem bírja. Mindenki más azt kérdezte tőlem, hogy ő miért a barátom. De senki sem bír senkit igazából, úgyhogy jól elvagyok. :D :D

35/F

2024. jún. 12. 07:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Igazuk van?

2024. jún. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!