Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon meg csalt a férjem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meg csalt a férjem vagy már szimplán nem szeret?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg, négy hónapja szültem,halisten a súlyom ugyan annyi mint gyerek előtt stb ..viszont már hónapok óta nem akar szeretkezni,felhoztam neki a témát tegnap este hogy miért van ez de kiakadt elmegy aztán annyit mond hogy akkor gyere b**D+. Véleményem szerint nem csak meg ,viszont volt rá példa hogy a bátyám feleségét látta (ruhába) és felizgult vagyis hát épp észre vettem H ... 10 éve vagyunk együtt ,szeretem , adok magamra mégsem vagyok jó nekik akkor ezek szerint:(
2024. jún. 10. 06:08
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Kérdésem az hogy vajon már nem szeret és azért nem kezdeményez soha ? Vagy van valakije? Illetve mit tegyek nekem nagyon megalázó hogy más nőre felizgul kb semmitől rám se rá se akar nézni nem hogy lefeküdni .

3 babank van ,fiatalok vagyunk 30 év . Ő is én is adunk magunkra gyerek mellett is,viszont a gyerekeknek nekem nem segít se ő se senki így nyilván én sokszor vagyok fáradt mégis mindent elvegzek és még magamra is próbálok időt szánni..

2024. jún. 10. 06:10
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha feláll neki a látványra is, akkor valszeg nem csal meg, mert tele a zacskója anyaggal.
2024. jún. 10. 06:57
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Előfordulhat,hogy megundorodott tőled.

Ha ígyvan nagyon sajnállak,hogy ekkora pöcsnek szültél.

2024. jún. 10. 07:04
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

1. Kezebe nyomod a gyereket h segitsen

2. Kezebe nyomod a porszivot mosogatot stb. h segitsen

3. Kozlod vele h hetente 1x 3orat magadra forditasz vagyis baratnozol fodrasz kozmetikus mozi amit akarsz. Addig o viszi a gyereket es a haztartast

4. Bar ez kicsit jatszmazas lesz de jatsz el h baromira fel vagy dobva mosolygat nevetes puszi oleles a telod rakd el h ne lassa. Csinalj ra uj kodot, picit dugdosd. Szoval a lenyeg h valtoztass a viselkedeseden. Csinalj olyat ami nem megszokott. Pl random rohanj el h xy szolt h segitseg kell. Vagy csak aiman h most elmesz 2km futni. Vagy kapjon rajta h uj sminket fizurat vagatsz. Vegyel valami szexi fehernemut es az is latvanyosan dogdosd el. Rendelt viragot magadnak. Vagy valami szexit es kerd meg h hozza el de ne nezzen bele mert az titok. Akar szexjatekot is rendelhetsz. (Nem kell hasznalni😁) bevetettem azt h este szepen rendesen furdok hajat mosok sminkelek es felveszek valami szexit maszkalok elott mintha menni akarnek valahova. Parfum miazmas. Aztan befekszem az agyban es masztizok az uj jatekommal. Oke en picit rajatszottam h milyen baromi jo a womanizer es h e melle pasi sem kell. Es nekem eleg volt a jatekszer most ha akar valamit majd legkozelebb. Legkozelebb mar ra volt gerjedve mikor hasonloan keszultem.

Nekem ezek valtak be. Baromi kivancsi lett h megis mit tortenik (picit feltekeny is volt a semmire) es erdekes modon elkezdett udvarolni ujra elvitt vacsizni volt szex is. Rendes normalis nem csak dugjunk.

Oke volt 1-2 vita h biztos van valakim. De nalam volt a viragrendeles szamlaja es a tobbi is.. aztan artatlanul megkerdeztem h de ha miert ne rendelhetnek magamnak viragot? Ha mar o nem teszi. Vagy ha nincs szex vele de en kivanom miert ne lehetne egy womanizerem. Vagy miert ne szerezhetnek be valami szexi rucit? Elso korben no vagyok es csak ez mellett anya es tars! Ha nem foglalkozik a novel akkor a tobbit is elveszti.

2024. jún. 10. 07:19
 5/14 anonim ***** válasza:
19%

"Előfordulhat,hogy megundorodott tőled.

Ha ígyvan nagyon sajnállak,hogy ekkora pöcsnek szültél."

Igen, mert a megundorodás az egy olyan dolog amit az ember tudatosan szabályozni tud. Idióta...

2024. jún. 10. 07:59
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező valószínűleg annyira nem bír téged, nem néz nőnek, hogy mindenkit maga körül megdugna csak téged nem. Azt nem tudom, hogy megcsal-e. De bakker hihetetlen, hogy szültél neki holott biztos, hogy voltak rá jelek mennyire utál. Amúgy az még durvább, hogy téged az érdekel, hogy miért nem dug meg, vagy hogy megcsal-e amikor normális nőnek a kedve elmenne még puszit is adni neki amikor semmiben az égvilágon nem segít, nem veszi ki a részét.

Valszeg ostoba csicska vagy és még szexbaba is lennél szívesen. Nem csoda, hogy nem kellesz neki. Remélem el is váltok és inkább a gyerekeivel törődik mint veled.

2024. jún. 10. 08:06
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 5 ős

Szerintem itt te vagy az idióta.

Ez nem tudatos szabályozás.

Szülés után előfordul,hogy megváltozik a test,a has,és ez fajta kiábrándultságot,undort kelthet a másikban. Ez akkor fordul elő,ha a férfi egy gyökér,mert nem tiszteli,hogy a párja a feláldozza a saját testét,a baba miatt. Igazi férfi,bátorítaná a nőt,és éreztetné,hogy ígyis szexi stb.

2024. jún. 10. 08:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat .

Nem tudom ha undorodik is mitől,harmadik baba és konkrétan szuloszobarol kisetalva hallgattam hogy mintha nem is szültem volna , sportos vagyok jelenleg két hete már neki álltam itthon tornázni,köröm,haj itthon apolom mert gyerekektől nem tudok eljárni már . Viszont apoltnak gondolom magam.

Nem tudom mi lehet az oka ha tényleg undorodik .Hasam az kb semmi .Ami volt még első gyerek előtt.53 kg vagyok .

2024. jún. 10. 08:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, nekem nem világos hogy most 3 babátok van (ikrek) vagy most született a 3. kicsi és már van 2 nagy? Amúgy egy szexuálterapeuta és párterapeuta tudna szerintem segíteni nektek, mert a gond egyértelműen nem a külsőddel van hanem a férjed fejében.
2024. jún. 10. 09:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi nem tudjuk, hogy miért nem akar veled együttlenni, nem látunk a fejébe.

Annyi bizonyos, hogy az emberek nem égnek állandó hőfokon és a 10-20-30 év házasság alatt belecsúsznak szerelmekbe, kapcsolatokba.

Vissza lehet találni egymáshoz ha mindketten akarjátok.

2024. jún. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!