Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakinek ennyire elcseszett a lelki világa, vagy csak szimplán egy ürülék ember?
Kiderült kedves Rómeónkról, hogy azért adott mindig kétes jeleket, mert van valakije.
Hatalmas pofon volt, mert azt se tudom mikor volt rá ideje, mikor ha éppen nem voltunk együtt, vagy nem telefonáltunk órák hosszat, akkor Odüsszeiát megszégyenítő beszélgetéseket nyomtunk le írásban, mély érzelmi dolgokról. Rengeteget kellett pátyolgatnom a lelkét (és a nemi szervét-haha), mert egy nagyon szerethető embert adott elő, úgy bánt velem mint valami királykisasszonnyal, és olyan őszinte megmozdulásai voltak, hogy nem is gyanakodtam.
Miközben rommá csalt mindkettőnket. Mikor vele aludt, az ágyból küldött nekem képeket így utólag visszanézve. Félelmetes hogy tudta ezt mind végigcsinálni.
Majd amikor kiderült, hogy mi a helyzet, akkor még férfit nem láttam úgy sírni és összeomolni, hogy el van rontva az élete, őt mindig megcsalták, senkit nem akart bántani. Bizonygatta, hogy nem tudta volna ezt hazugsággal végignyomni nekem, hiszen ismerem, tehát szeretett engem, csak nem tudott egyikünket sem elengedni.
Azóta együtt maradt a másik királykisasszonnyal, mert legalább ő nem tudta meg az igazat. A pasi könnyes szemekkel megígérte, hogy mostantól normális életet fog élni, nem beszélünk stb. amit be is tart. Viszont még mindig nyomja minden szociális média felületen naponta a hattyúk halálát. Tehát idézeteket oszt meg árulásról, meg hasonló dolgokról amikből ő aztán tudna jeleskedni.
Most rendesen elgondolkodtam, hogy lehet nem is direkt csinálta a dolgokat, csak szimplán egy lelki nyomorult az ember? Egyáltalán nem azt a benyomást kelti, mint aki tudja mit csinál az életével. Én se törődtem volna ennyire vele, ha egy beképzelt nárcisztikus majom lett volna. Tehát inkább azt az elveszett embert lehet benne látni, aki soha nem elégedett az életével, és az tény hogy tényleg mindig meg van hurcolva. Viszont már most tudom, hogy volt 3. nő is ezt még a végére idebiggyesztem. Tehát nem tudom hogy zárjam le magamban ezt az egészet, sajnáljam, hogy ennyire nyomorult, vagy csak a karma játszik vele mert egy manipulatív szemfényvesztő?
Mellékesen 37 éves az emberünk...
Nárci es hazudik
Ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!