Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szól abba bele hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól abba bele hogyan öltözködöm?

Figyelt kérdés
Felakartam venni egy ruhát, de a barátom azt mondta, ha nem veszem le, akkor nem megyünk sehova. Pedig nem egy mindent megmutató darabról lett volna szó, mert olyat úgy se hordok, csak neki szimplan nem terszett az adott darab. Így atöltöztem, mert annyira azt fujta hogy szar az a ruha.
2024. jún. 8. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak normális módok arra, hogy kommunikáld, ha bajod van a párod öltözködésével. Ismerek olyan (azóta házas)párt, ahol a lány leültette a fiút és elmondta, hogy szeretné, ha kicsit összeszedettebben öltözne. Felajánlotta, hogy elmegy vele vásárolni, és együtt választanak. Tök békésen és hatékonyan megoldották a problémát.

Ez a "velem így nem jössz ki az utcára" tempó viszont ócska megalázás, nem egyéb. Lehet erről a kérdésről beszélni és lehet változtatásokat eszközölni, de NEM így.

2024. jún. 8. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
3%

Sok mangalica nőt látni feszülős shortban büszkén járni kelni.

A cicanadrág a kedvencem, amikor minden négyzetcentimétere másképpen feszül a nadrágban. Úgy néz ki, mint egy szeder szépen mondva.

2024. jún. 8. 15:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

1, Nem tud megvédeni, ha esetleg valaki bepróbálkozna;

2, Alapból féltékeny, de fölöslegesen...

2024. jún. 8. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:

4 ev utan el merem mondani a ferjemnek, hogy “kicsim ez valami borzalmas” “nem all jol neked” “nem valo ez a cipo hozza” stb, ahogy o is elmondja, hogy “ez furan nez ki rajtad” “nem a te stilusod”

De mi tudjuk, hogy kell errol a masikkal kommunikalni, anelkul, hogy megbantsuk egymast. En pl nem sertodom meg, ha a ferjem szerint valami szarul all, es o sem, ha nekem nem tetszik egy ruhadarabja.

2024. jún. 8. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Ott más gond is van a kapcsolatban. Szerintem egyáltalán nem probléma, ha ahogy öltözünk, a párunknak is van róla véleménye és közösen döntünk.

Nekem is van,hogy megmondom páromnak, hogy szerintem irtó előnytelen és gáz rajta az a ruha és fordítva is.

Ettől működik jól egy kapcsolat.

2024. jún. 9. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
10%
Feltételezem nem egy Prada kosztüm nem tetszett a 90-60-90 testen...
2024. jún. 9. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
89%
Feltételezem, a pasika sem egy görög isten Hugo Bossban.
2024. jún. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!