Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól abba bele hogyan öltözködöm?
Szerintem vannak normális módok arra, hogy kommunikáld, ha bajod van a párod öltözködésével. Ismerek olyan (azóta házas)párt, ahol a lány leültette a fiút és elmondta, hogy szeretné, ha kicsit összeszedettebben öltözne. Felajánlotta, hogy elmegy vele vásárolni, és együtt választanak. Tök békésen és hatékonyan megoldották a problémát.
Ez a "velem így nem jössz ki az utcára" tempó viszont ócska megalázás, nem egyéb. Lehet erről a kérdésről beszélni és lehet változtatásokat eszközölni, de NEM így.
Sok mangalica nőt látni feszülős shortban büszkén járni kelni.
A cicanadrág a kedvencem, amikor minden négyzetcentimétere másképpen feszül a nadrágban. Úgy néz ki, mint egy szeder szépen mondva.
1, Nem tud megvédeni, ha esetleg valaki bepróbálkozna;
2, Alapból féltékeny, de fölöslegesen...
4 ev utan el merem mondani a ferjemnek, hogy “kicsim ez valami borzalmas” “nem all jol neked” “nem valo ez a cipo hozza” stb, ahogy o is elmondja, hogy “ez furan nez ki rajtad” “nem a te stilusod”
De mi tudjuk, hogy kell errol a masikkal kommunikalni, anelkul, hogy megbantsuk egymast. En pl nem sertodom meg, ha a ferjem szerint valami szarul all, es o sem, ha nekem nem tetszik egy ruhadarabja.
Ott más gond is van a kapcsolatban. Szerintem egyáltalán nem probléma, ha ahogy öltözünk, a párunknak is van róla véleménye és közösen döntünk.
Nekem is van,hogy megmondom páromnak, hogy szerintem irtó előnytelen és gáz rajta az a ruha és fordítva is.
Ettől működik jól egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!