Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szól abba bele hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól abba bele hogyan öltözködöm?

Figyelt kérdés
Felakartam venni egy ruhát, de a barátom azt mondta, ha nem veszem le, akkor nem megyünk sehova. Pedig nem egy mindent megmutató darabról lett volna szó, mert olyat úgy se hordok, csak neki szimplan nem terszett az adott darab. Így atöltöztem, mert annyira azt fujta hogy szar az a ruha.
2024. jún. 8. 12:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Mert hagyod.
2024. jún. 8. 12:19
 2/17 anonim ***** válasza:
2%
Èn sem mutatkoznak pl egy 150 kilós, a csülkeit leopārdmintàs cicanadrāgban mutogató bohóccal. Biztos pocsék ízlésed van, ilyenekkel pedig egy fiú sem ègeti magát.
2024. jún. 8. 12:21
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Kontrollálni próbál. Szerintem gondold át, hogy szeretnél-e egy olyan emberrel együtt maradni, aki hatalmat akar fölötted.
2024. jún. 8. 12:26
 4/17 anonim ***** válasza:
8%
Lehet nagyon szarul állt kérdező, csak nem látod magad más szemével, és hülyét csinálni magadból egy ruhával....inkább köszönd meg neki, és mutasd meg privibe azt a ruhát nekem.
2024. jún. 8. 12:26
 5/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha szép alakod van, a ruha is normális volt (nem Rézműves Dzsenifer szerint normális), valamint nem ő fizeti az egész életedet, akkor állj a sarkadra.
2024. jún. 8. 12:41
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért szól, mert zavarja. Ugyanakkor neked is van lehetőséged szólni, beszélgetni, megvitatni. Ezeknek a vitáknak akár az is lehet az eredménye, hogy nem illetek össze. Azt javaslom ne temesd magadba a problémákat, mert sose lesz boldog párkapcsolatod!
2024. jún. 8. 12:43
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Mert el akar nyomni. Ez csak rosszabb lesz, szerintem szakíts még időben!
2024. jún. 8. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:
5%
Nem te vagy az a bimbó mutogatós lány véletlenül?🤣
2024. jún. 8. 13:12
 9/17 anonim ***** válasza:
12%

Talán igaza volt, talán nem.

Ezt így nem tudhatjuk.

2024. jún. 8. 13:42
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Ehhez azért látni kellene azt a ruhát. Némelyek tényleg úgy öltözködnek, hogy borzasztó. Volt olyan párom, hogy hálós trikóban jött. Máskor meg öltönyben. Nem jártunk sokáig, sztem mentális problémái voltak. De lányismerősöm is van, aki szeret kínaiból öltözni, holott pl. az sem olcsóbb, mint a turkáló vagy a netes rendelés, de legalább full műszál. Szóval linkelj légyszi vmi hasonlót ahhoz, amit fel akartál venni.
2024. jún. 8. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!