Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy öregszünk és a fiatalabb generáció, akik jól néznek ki, akár a mi generációnkból jövő lányokat is megkaphatják. Pl egy 22 éves srác, simán fel tud szedni egy 30 éves nőt, mert a pasi jól néz ki és ez bejön a nőnek, de mi, akik már 30-35 évesek vagyunk, mi öregszünk tovább, nálunk nem működik ez, kevés lány van, akik mondjuk 20-25 évesek és 30-35 éves pasit akarnak maguknak.

Pl velem az történt, és több helyen is látom, hogy a nők sokkal fiatalabb pasikkal jönnek össze. Pl a volt barátnőmnél is ez volt, az azelőtti meg 29 éves, de neki a 18-20 éves korosztály sem probléma, ha lelkileg egyeznek. Persze, hogy nem probléma, hisz 18-20 évesen van az élet csúcsán az ember, akkor néz ki a legjobban stb. Hogyan lehet ezt helyén kezelni? 31f

2024. jún. 6. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9 itt kb kétnaponta születik egy megfejtés a világról majd két nap múlva az ellenkezője:D

Pár napja még az ment hogy a nők 30 felett senkinek se kellenek, ellenben a férfiak 30 felett kezdenek csak sikeresek lenni és 40eskent is fiatal lányokkal lehetnek.

Ehhez képest most itt az a megfejtés hogy 30 éves nőknek milyen jó mert 20-25 eves fiúknak kellenek, férfiak meg sikertelenek ugyanebben a korban...

Ez az oldal nevetséges.

2024. jún. 6. 20:29
 12/15 A kérdező kommentje:
A férfiak sorsa, a hanyatlás. :(
2024. jún. 6. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem jól látod, nagyon sok idősebb pasi fiatalabb nő felállás van. Nekem pl. 24 évesen 34 éves barátom van.
2024. jún. 7. 09:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek még, de ez olyan ritka, hogy szerintem 100 férfiből talán 1 talál olyan lányt aki kompatibilis vele. És a te eseted is még talány #13-mas, még nem tudod a jövőt, nem tudhatod, hogy fognak alakulni a dolgok 1 hónap, vagy 5 év múlva.
2024. jún. 7. 10:17
 15/15 A kérdező kommentje:

És amit a #4-es ír, az teljesen úgy van. Én már kezdem érezni azt amit írt, érzem, hogy "öregszem", 20-25 évesen, a napi 4-6 menetből már csak 1-3 naponta 1-2 szexet bírok és igénylek, érzem, hogy kevesebb lett az igényem a szexre is. Az erekcióm sem olyan betonkemény már, és már nem bírom olyan sokáig sem.

A kopaszodás is beköszöntött, ami optikailag egyáltalán nem egy vonzó dolog, az arcom megereszkedett, 20-25 évesen még jóképű srác voltam, sok lány nézet, de mára teljesen megereszkedett, ráncok és barázdák szántják fel az arcom....érzem, hogy ketyeg az idő felettem.

De egy nőnél ez teljesen más, a nőknek ott a smink, plusz egy 40-50-es nő is, bármikor tud magának szerezni egy 20-25 éves szexpajtit, mert a nőknek ott van, a menopauza, de attól még ugyanúgy kívánhatja a szexet esetleg, de egy férfi, ahogy csökken a tesztoszteron, annyival nehezebb erekció létrehozni, annyival nehezebben kívánja a szexet is.

Teljesen azt érzem, hogy a férfi egyszerűen a hanyatlásra van beállítva. Sajnos én nem használtam ki a fiatal, jóképű éveimet a szexre, kalandokra, bulikra stb, és most, hogy érzem, hogy gyorsul felettem az idő, így hiányérzetem támadt, sűrű és mély rosszkedvel.

2024. jún. 7. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!