Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy öregszünk és a fiatalabb generáció, akik jól néznek ki, akár a mi generációnkból jövő lányokat is megkaphatják. Pl egy 22 éves srác, simán fel tud szedni egy 30 éves nőt, mert a pasi jól néz ki és ez bejön a nőnek, de mi, akik már 30-35 évesek vagyunk, mi öregszünk tovább, nálunk nem működik ez, kevés lány van, akik mondjuk 20-25 évesek és 30-35 éves pasit akarnak maguknak.

Pl velem az történt, és több helyen is látom, hogy a nők sokkal fiatalabb pasikkal jönnek össze. Pl a volt barátnőmnél is ez volt, az azelőtti meg 29 éves, de neki a 18-20 éves korosztály sem probléma, ha lelkileg egyeznek. Persze, hogy nem probléma, hisz 18-20 évesen van az élet csúcsán az ember, akkor néz ki a legjobban stb. Hogyan lehet ezt helyén kezelni? 31f

2024. jún. 6. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
nem tudom, én 29 éves férfiként válogathatok a 18-40 éves nők között
2024. jún. 6. 17:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Majd 40 fölött rinyáljál,addig még simán jó helyzetben vagy,5-6 jó éved még biztosan van. 40 fölött kerülsz a leértékelt áruk polcára a húspiacon. Na ahhoz a portékához már tényleg nem sok embernek támad gusztusa ezt aláírom.
2024. jún. 6. 17:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Oh baszki...akkor ennél még lesz lejjebb??!!
2024. jún. 6. 17:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Aztán ahogy majd haladsz 50 felé és kezd egyre jobban csökkenni a tesztoszteron szinted úgy leszel majd egyre kedvetlenebb. Már a farkadat se lesz kedved kiverni. Szóval örülj a jelenlegi helyzetednek és használj ki minden még értékes időt az életedből mert ettől már csak sz@rabb kesz.
2024. jún. 6. 17:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Sz@rabb lesz,ezt akartam írni.
2024. jún. 6. 17:28
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem munkahelyekkel van igy. Hogy alig találok jó helyet, váltanom kell sokszor nincs is munkám, de már jön ki a kövi generacio is folyamatosan(minden évben vannak frissen végzősök) és azok is ellepik a munkaerőpiacot.

Kb 1 fősikolán mekkora is a letszám? hány diplomás lesz egy évben kb? Olyan 200?

Tehát mondjuk 5 fősuliról évente kijön 1 millió ÚJ álláskereső a piacra..és akkor találjak munkát..

2024. jún. 6. 17:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Husz évesen jobb megtalálni a nagy őt, mert 30 ason már MILF egy nő.
2024. jún. 6. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért kell férfiként fiatalon megtalálni a nagy őt és bebiztosítani a párkapcsolati jövődet mert a kiélt 40-es,többgyerekes csatakancáknak is huszonéves pasi kell(és jut is nekik) a csökkent libidójú puhuló f@$zú negyvenes csókák helyett.
2024. jún. 6. 17:51
 9/15 anonim ***** válasza:

Mostanában elég sok hasonló téma van itt gyakorin. Én még nem találkoztam hasonlóval az ismeroseimnel, de biztosan van benne valami ha ennyien beszélnek erről.

A 30 éves nők akik 18 éves fiúkkal kezdenek majd koppannak egyet, mert idővel lehet ők már komolyabb szintre emelnék a kapcsolatot, de ezek a srácok nagy százalékánál még csak most kezdődik az élet.

Ne add fel, vannak még nők normális ertekrenddel.

2024. jún. 6. 18:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Foglald el magad, ne törődj ilyen hülyeségekkel, hogy ki kivel jön össze. Érezd jól magad egyedül is vagy ha van valakid akkor is. Csak magaddal törődj és ne hasonlítgasd magad másokhoz.
2024. jún. 6. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!