Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy öregszünk és a fiatalabb generáció, akik jól néznek ki, akár a mi generációnkból jövő lányokat is megkaphatják. Pl egy 22 éves srác, simán fel tud szedni egy 30 éves nőt, mert a pasi jól néz ki és ez bejön a nőnek, de mi, akik már 30-35 évesek vagyunk, mi öregszünk tovább, nálunk nem működik ez, kevés lány van, akik mondjuk 20-25 évesek és 30-35 éves pasit akarnak maguknak.
Pl velem az történt, és több helyen is látom, hogy a nők sokkal fiatalabb pasikkal jönnek össze. Pl a volt barátnőmnél is ez volt, az azelőtti meg 29 éves, de neki a 18-20 éves korosztály sem probléma, ha lelkileg egyeznek. Persze, hogy nem probléma, hisz 18-20 évesen van az élet csúcsán az ember, akkor néz ki a legjobban stb. Hogyan lehet ezt helyén kezelni? 31f
Nekem munkahelyekkel van igy. Hogy alig találok jó helyet, váltanom kell sokszor nincs is munkám, de már jön ki a kövi generacio is folyamatosan(minden évben vannak frissen végzősök) és azok is ellepik a munkaerőpiacot.
Kb 1 fősikolán mekkora is a letszám? hány diplomás lesz egy évben kb? Olyan 200?
Tehát mondjuk 5 fősuliról évente kijön 1 millió ÚJ álláskereső a piacra..és akkor találjak munkát..
Mostanában elég sok hasonló téma van itt gyakorin. Én még nem találkoztam hasonlóval az ismeroseimnel, de biztosan van benne valami ha ennyien beszélnek erről.
A 30 éves nők akik 18 éves fiúkkal kezdenek majd koppannak egyet, mert idővel lehet ők már komolyabb szintre emelnék a kapcsolatot, de ezek a srácok nagy százalékánál még csak most kezdődik az élet.
Ne add fel, vannak még nők normális ertekrenddel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!