Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden közgazdász srác ilyenné válik?
Sziasztok!
A barátom (22F) nemrég diplomázott Gazdálkodási és menedzsment alapszakon, majd utána felvette egy multi befektetési bankárnak, ennek már több, mint fél éve. Azóta minden hónapban legalább egyszer megnézeti velem IS a Wall Street Farkasát és folyamatosan abból idéz. Ha ez még nem lenne elég, folyamatosan dicséri Margot Robbie-t, hogy szerinte mennyire jó döntés volt erre a filmre. Ha ez nem lenne elég, beszerezte azt az undorító mellényt is, amit a Wall Street-i ficsúrok szoktak hordani és nem hajlandó levenni.
Ismerkedésünk elején teljesen normális volt, mostanra kifordult magából. Minden közgazdás srác ilyen lesz? Teljesen tanácstalan vagyok...

XD háát gondolom ez azért inkább egy ilyen phase és majd túl lesz rajta:D
Nálunk joghallgatóknál/jogászoknál a Suits lehet ilyen, egy ideig sokan Harvey Specternek képzelik magukat:D

Harmatgyenge trollkérdés egy pasitól.
Incelméteren 10/10, ott nyerő.
Egyébként meg szánalmas.

:D :D :D valódi kérdés, sok ilyen arcot ismerek. Tömören az a helyzet, hogy kompenzál, én beszélgetnék vele erről.
Tippelhetek egyébként, a Morgan/Citi/Blackrock szentháromságban dolgozik?
1-2 év, és kiábrándul, belátja a munkája értelmetlenségét, és kinövi. Ha támogatni akarod, próbáld rávenni, hogy tolja bele ezt a motivációt és energiát egy CFA-ba.
Személy szerint én valódi "befektetési bankár" vagyok, mármint tényleg valódi front office, olyan projecteken dolgoztam, amiket a portfolio.hu is lehozott. A mellényt Budapesten nevetséges pózerkedésnek tartom, de kinek mi, én meg öltönyben járok, holott heti 1x vagy annyiszor se látok ügyfelet, ő valószínű azt tartaná túlzásnak.
Wall Street Farkasa egy rossz meme, mondjuk talán még mindig ártalmatlanabb mint az American psycho, az egyik legjobb barátom azt a filmet vette föl személyiségnek, de ő legalább kvant és rohadt sokat keres.
Margot Robbie-t én is korunk "szexszimbólumának" tartom, illetve a legszebb kortárs színésznőnek, de ezt soha sem dörgölném a feleségem orra alá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!