Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi véleményetek szarul kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi véleményetek szarul kéne éreznem amiatt, hogy az exem egy bölcsész gyerekkel jár?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg közgazdászként tanulok és az exem folyton éreztette velem, hogy hülye vagyok. Jelenleg most ő egy "Pedagógia" szakos hülye gyerekkel jár. Mi a véleményetek?

2023. dec. 7. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Ostobaság.

1 mi közöd hozzá, hogy kivel jár?

2 nem lehet, hogy azért váltatok szét, mert nem egyezett az érdeklődési körötök, nem voltál vele azonos műveltségi szinten?

2023. dec. 7. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

LOL, talán éppen ezt a pökhendiséget nem bírja benned, hogy lenézed a bölcsészeket.

Amúgy, te is _pedagógusoknak_ köszönheted, hogy kijártad az iskolát, csak mondom ;)

2023. dec. 7. 12:28
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Műveletlen vagy és ostoba, ráadásul telve komplexusokkal, még utólag is.

Az exed nem foglalkozik veled. Végre talált egy magához illő intellektust.

Te kereskedj a magad formák körében.

2023. dec. 7. 12:33
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Vótmá'
2023. dec. 7. 12:37
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem véletlenül szakított veled.
2023. dec. 7. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

AZ ELITISTA KÖZGAZDÁSZ AHAHAHAH.

Tudod van az a vicc hogy Miért nincs a BMEn őszi szünet? Mert akkor elvégeznének alatta egy corvinus alapképzést.

Btw, ez nem vicc:D

Majd ha valami normális mérnöknek, jogásznak, vagy orvosnak tanulsz, akkor van LEHETŐSÉGED elitistáskodni(nyilván akkor sem kéne)

Haverom corvinuson végzett, 1 4ese volt összesen, többi 5ös, úgy hogy olyanokat művelt hogy ZH előtti nap hajnali 5ig beb@szott, mikor ment a ZHra 8ra, hányt egyet a bokorba, és 5öst írt.

Meg mondta hogy valójában kb minden félévben szinte ugyanaz az anyag, csak más fantázianeve van a tárgynak. Le kéne szállni a földre "hülyegyerek".

2023. dec. 7. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Ja remélem legalább nem is a corvinusra jársz hanem a BGEre. Na akkor aztán végképp eláshatod magad hogy a bölcsészeket hülyézed
2023. dec. 7. 12:44
 8/14 anonim ***** válasza:
14%
7# Hol írta a csávó, hogy Corvinusos? Csak nem egy mindent tudó (túlagyaló?) bölcsésszel van dolgunk?
2023. dec. 7. 12:47
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes szitu ez. Van egy barátom és egy barátnőm. Előbbi középiskolából, a másik főiskoláról. Jártak egy időben. A srác gépészmérnöknek, a lány tanárnak tanult. Érdekesmód mindkettőnek az volt az élménye egymás környezetében, hogy segghülye, pedig mindkettő jóeszű és profi abban amit csinál. 😃
2023. dec. 7. 12:50
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

?

Sikerült félreérteni valamit

A corvinus a legerősebb közgazdász képző, tehát a célzásoddal ellentétben én pont hogy megelőlegeztem neki a legpozitívabb lehetőséget. Más kérdés hogy még corvinusos közgazdászként is egy vicc elitistáskodni

És képzeld ez sem talált, egyáltalán nem vagyok bölcsész, csak gondoltam megpróbálom kicsit lehozni a földre Mister Businessmant

2023. dec. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!