Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi véleményetek szarul kéne éreznem amiatt, hogy az exem egy bölcsész gyerekkel jár?
Ostobaság.
1 mi közöd hozzá, hogy kivel jár?
2 nem lehet, hogy azért váltatok szét, mert nem egyezett az érdeklődési körötök, nem voltál vele azonos műveltségi szinten?
LOL, talán éppen ezt a pökhendiséget nem bírja benned, hogy lenézed a bölcsészeket.
Amúgy, te is _pedagógusoknak_ köszönheted, hogy kijártad az iskolát, csak mondom ;)
Műveletlen vagy és ostoba, ráadásul telve komplexusokkal, még utólag is.
Az exed nem foglalkozik veled. Végre talált egy magához illő intellektust.
Te kereskedj a magad formák körében.
AZ ELITISTA KÖZGAZDÁSZ AHAHAHAH.
Tudod van az a vicc hogy Miért nincs a BMEn őszi szünet? Mert akkor elvégeznének alatta egy corvinus alapképzést.
Btw, ez nem vicc:D
Majd ha valami normális mérnöknek, jogásznak, vagy orvosnak tanulsz, akkor van LEHETŐSÉGED elitistáskodni(nyilván akkor sem kéne)
Haverom corvinuson végzett, 1 4ese volt összesen, többi 5ös, úgy hogy olyanokat művelt hogy ZH előtti nap hajnali 5ig beb@szott, mikor ment a ZHra 8ra, hányt egyet a bokorba, és 5öst írt.
Meg mondta hogy valójában kb minden félévben szinte ugyanaz az anyag, csak más fantázianeve van a tárgynak. Le kéne szállni a földre "hülyegyerek".
?
Sikerült félreérteni valamit
A corvinus a legerősebb közgazdász képző, tehát a célzásoddal ellentétben én pont hogy megelőlegeztem neki a legpozitívabb lehetőséget. Más kérdés hogy még corvinusos közgazdászként is egy vicc elitistáskodni
És képzeld ez sem talált, egyáltalán nem vagyok bölcsész, csak gondoltam megpróbálom kicsit lehozni a földre Mister Businessmant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!