Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakitsanak? Nagyon kell nekem a pasija!
Egy volt osztajtarsamrol van szo, regebb joban voltunk, par ev utan talalkoztunk most es kezdtunk beszelgetni s talalkozgatni. A multheten elmentunk bulizni es ott volt a baratja is. Szoval az tortent h tancoltunk elbeszelgettunk nagyon jol ereztuk magunkat.Kesobb szemeztunk az asztalnal a baratnoje ott volt mellette nem vette eszre.(remlem), Egyszeruen olyan jo volt vele lenni h meg nem ereztem senkivel igy magamot, egy idoben probalt le venni a labamrol csak hat a baratnom, baratnoje ott volt. Hogyan tudom megkapni magamnak a pasijat, vagy legalabb a telefonszamat
Segitenetek ?
Segítek.
1. Ne kavard a szart.
2. Járj be nyelvtan órára.
Woozie
a kedves valaszolokhoz lenne egy kerdesem ? Mit irtam helytelenul ??? Mert azt latom h csak vaszogatok engemet h igy irok meg ugy de senki nem irja le h mit irtam felre. Amugy tudjatok h nem vagyok magyarorszagi magyar hanem mas orszagbol irok de magyarul
Meg mindig varok a sracra, nagyon jol mennek koztuk a dolgok , de a baratnojenek mindig azt mondja h ezzel a tarsasaggal kellene tobbet bulizni.
Amugy megkaptam a hi5on de egy kozos kep sincs felrakva, mind az exeivel van (kepek alatt van irva) s a statusza pedig h "keresem az igazi komoly not az eletemben"
Irjak ra en is ?
1: Nem használsz ékezeteket és itt-ott hiányzik egy-két vessző.
2: "osztajtarsamrol" --> osztálytársamról
(3): s (ezt elnézhetjük gépelési hibának) --> és
4: "h" (8-szor is) --> hogy
(5): "magamot" (ezt is elnézhetjük, tájszólás) --> magamat
6: "le venni" --> levenni, mert az ige előtt van azt igekötő
Mentségedre van, hogy nem vagy magyarországi, de tanulhat az ember a hibáiból.
És a lenne egy kérdésem után nem kérdőjel kell, hanem pont, mert az egy kijelentés, hogy kérdésed van, tehát kijelentő mondat.
De ha tudtam volna, hogy külföldi vagy, akkor én nem szóltam volna be. Engem csak az szokott zavarni, ha valaki azért nem ír helyesen, mert primkó, paraszt, és sz@rik is rá. Aki igényes, csak simán nincs hozzá érzéke, esetleg diszlexiás, vagy pedig küldöldi, akkor semmi bajom. Ha ez vígasztal:D
A kérdésedre már válaszoltam. Továbbra is úgy gondolom, a legtöbb amit tehetsz, a passzív várakozás, mármint nem éri meg ármánykodni (és nem is fair), de a pasival ha érezteted, hogy a szimpátia kölcsönös, az még nem bűn. Szóval szerintem írj csak rá meglátjuk mi sül ki:) Haverok is szoktak levelezni, csetelni, ez még önmagában nem hadüzenet.. Atán ha ő is úgy fogja érezni, hogy komolyan érdekődik irántad, még szakíthatnak is emiatt. De az az ő gondja lesz, amiről jó esetben nem te tehetsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!