Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem értékelik a sminket és frizurát?
Ma van a tizedik évfordulónk. Napok óta készültem: fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr, új ruha, cipő, parfüm, szexi alsónemű szett. Úgy volt, hogy elmegyünk vacsorázni, romantikázni. Ma órákon keresztül készülődtem, sminkeltem, műszempillát ragasztottam, hajamat megcsináltam... régen nem éreztem magam ilyen csinosnak és szexinek. Amikor a férjem meglátott, csak annyit bírt kinyögni, hogy "úgy nézel ki, mint akinek behúztak". Ezután elküldött megmosakodni, mert indulnunk kell. Nagyon megsértődtem, összevesztünk. Ő nem érti, mi a bajom, hiába magyaráztam.
Teljesen elment a kedvem mindentől.
A ti párotok sem értékeli, ha kicsinosítjátok magatokat?

Nem tudom hogy nézel ki, tényleg vannak olyan nők akiken csúnyít a smink.
Mivel nem tudják alkalmazni akármilyen drága "luxi" minőségű is legyen.
Eleve ha így behatárol hogy menj mosakodni mint egy gyereknek nem tudom miért is vagy vele.
Amúgy igen a legtöbb férfi nem éppen művelt intelligens így a női lélekről hogy "girl terapy" hogy ez nekünk egy felüdülés törödni magunkal ápolni azt a testet amiben vagyunk.
És milyen sexynek szépnek érezzük magunkat az elkészitett sminkben, akár fodrász által készitett hajtól, új ruhától stb.
Érdemes lenne intelligensebb után nézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!