Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért nem értékelik a sminket és frizurát?
Ma van a tizedik évfordulónk. Napok óta készültem: fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr, új ruha, cipő, parfüm, szexi alsónemű szett. Úgy volt, hogy elmegyünk vacsorázni, romantikázni. Ma órákon keresztül készülődtem, sminkeltem, műszempillát ragasztottam, hajamat megcsináltam... régen nem éreztem magam ilyen csinosnak és szexinek. Amikor a férjem meglátott, csak annyit bírt kinyögni, hogy "úgy nézel ki, mint akinek behúztak". Ezután elküldött megmosakodni, mert indulnunk kell. Nagyon megsértődtem, összevesztünk. Ő nem érti, mi a bajom, hiába magyaráztam.
Teljesen elment a kedvem mindentől.
A ti párotok sem értékeli, ha kicsinosítjátok magatokat?

Biztos nagy volt a kontraszt, ha a hétkoznaponként nem hordasz vagy csak minimálisan, majd utána kifutói smknket, az nagyon durva tud lenni. Meg az is lehet, hogy összeségében nem volt annyira szuper az összkép, mint gondolod.
Mondjuk a stílus akkor is árulkodó, a tisztelet thiánya, hogy így beszél veled. De valahol meg mégsem csodálkozom, mert sok férfi ilyen flegma leszarommá válik a kapcsoltban, úgyhogy észre sem veszik.

Nő vagyok. Soha nem értettem miért kell kimázolni egy arcot, minek műszempilla, mikor van igazi - max egy kis szempillaspirál, és ki is van emelve. Minek műköröm, amikor nem is lehet benne semmit normálisan csinálni, de legalább undorító. Mi a fenének ennyi felesleges időt és pénzt beleölni. A különleges alkalmi smink nálam egy nagyon halvány smink a szemhéjon, meg szempillaspirál - az esküvőmön is ennyi volt. És hidd el, soha nem kaptam meg egyetlen férfitól sem, hogy miért nem sminkelek, vagy hogy jól állna a smink. A fiam is múltkor megkérdezte a szépségszalon előtt elhaladva, hogy mi van bent. Nem tudtam mást mondani, minthogy ott költik nők százai feleslegesen a pénzt. A természetes az esetek 90%ában elég szép. A többi mű, és még megcsókolni se lehet egy kivakolt nőt, mert 1 órán át azt vakarja magáról a pasi is.
Bár elég bunkó módon jegyezte meg a párod, ez pedig probléma, de alapvetően meg tudom érteni.

10 év házasság után már azért tudnod kéne, hogyan viszonyul ahhoz, ha teljes harci díszbe vágod magad, mit tart szexinek, szépnek… fodrászt, kozmetikust a legtöbb észre sem veszi, csak ha hosszúból rövidet vágatsz vagy feketéből szőke leszel.
Az én férjem is onnan tudja hogy most bókolni “kell”, ha látja az órákig tartó készülődést 😀 Kedvesebben is közölhette volna hogy nem tetszik neki a sminked, de szerintem az elmúlt 10 évben nem ez volt az első ilyen megnyilvánulása. Összességében pedig a férfiak nem szeretik a drasztikus változást, ha amúgy nem sminkelsz, nagyon idegen lehet neki az erősen sminkelt arcod. Az enyém is kiröhögné, ha műszempillát tennék fel, mert:
1: Nincs hozzászokva
2: annyira távol áll a stílusomtól, hogy röhejesen is néznék ki vele
Szerintem vedd egy kicsit lazábban a dolgot, mondd el hogy neked ez rosszul esett de emiatt ne tarts haragot. A szexi fehérneműt pedig felveheted neki máskor is, nem csak évfordulón 😉

Ötösre reagálva, a legtöbb menyasszony sem szokott szebb lenni a hétköznapi önmagánál. Ez a full műnő smink csak a nők egy kis százaléka szerint szép, de a legtöbb ember szerint nem az. Ahány esküvőn voltam, rusnya volt a menyasszony sminkje. Egyszer egy vőlegény haverom meg is jegyezte, hogy az ő esküvőjükön a pattanás elvette a gésát. Mert neki egy bazi nagy pattanás nőtt a homlokára, a nője meg annyi sminket kent magára mint amennyiről itt is szó van. Erre mondta a gésát.
Van véglet a felvesz egy ruhát oszt gyerünk, meg a kilónyi festék között. Furcsa, hogy a kérdező ennyire nem tudja mit szeret a férje. A férje meg egyértelműen bunkó volt, akkor sem szabadna így reagálnia ha nem tetszik neki a vakolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!