Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak miért nem értékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért nem értékelik a sminket és frizurát?

Figyelt kérdés

Ma van a tizedik évfordulónk. Napok óta készültem: fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr, új ruha, cipő, parfüm, szexi alsónemű szett. Úgy volt, hogy elmegyünk vacsorázni, romantikázni. Ma órákon keresztül készülődtem, sminkeltem, műszempillát ragasztottam, hajamat megcsináltam... régen nem éreztem magam ilyen csinosnak és szexinek. Amikor a férjem meglátott, csak annyit bírt kinyögni, hogy "úgy nézel ki, mint akinek behúztak". Ezután elküldött megmosakodni, mert indulnunk kell. Nagyon megsértődtem, összevesztünk. Ő nem érti, mi a bajom, hiába magyaráztam.

Teljesen elment a kedvem mindentől.

A ti párotok sem értékeli, ha kicsinosítjátok magatokat?

2024. jún. 3. 23:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem volt rajtam smink. Még 10. évfordulón sem. A kevesebb néha több.

A párod azt próbálta elvicceskedve jelezni, hogy úgy vagy neki szép ahogyan általában kinézel.

Ne megsértődj, inkább vond le a tanulságot.

(Szintén nő)

2024. jún. 3. 23:42
 2/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez csak sima infantilis empátiahiány. Ilyet alapból nem mondunk olyannak akit szeretünk, pláne ha a szerelmünk láthatóan boldog, izgatott. Jobb esetben max gyerekkorban kell ilyesmit elmagyarázni valakinek, felnőttként meg már rég evidens hogy így nem illik viselkedni.....Attól függetlenül, hogy ki milyen kinézetet tart vonzónak...
2024. jún. 3. 23:50
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
2 egyetértek. Annyit hozzá tennék, hogy főleg, hogy ha értünk, miattunk igyekezett annyit. Még ha konkrétan nem tetszene sem mondanám ki. Nagy bunkóság volt tőle, gondolom annyira nem hülye, hogy a több napi igyekezetből nem vett észre semmit. Ha meg igen... Hát..
2024. jún. 4. 00:16
 4/22 anonim ***** válasza:
41%

Megjegyezném férfiként, hogy sok férfitársam funkcionális analfabéta ha sminkről van szó. A férjednek valószínűleg fogalma sincs, mennyi energiába telt neked ez az egész.

Nem mondom, hogy ez mentség, de lehet le kéne ülni, és elmagyarázni neki, hogy ebbe te mennyi energiát fektettél *érte*.

2024. jún. 4. 00:19
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Egyrészt a férjed bunkó volt. Mi az hogy elküld mosakodni?

Másrészt a legtöbb férfi tényleg nem szereti a sok mű cuccot. Egy diszkrét smink nem szokta őket zavarni, de műszempilla, műköröm, nagyon beállított haj nem szokott nyerő lenni. Ezt a nők maguknak meg egymásnak csinálják, de szebbek nem lesznek tőle.

2024. jún. 4. 00:26
 6/22 anonim ***** válasza:
55%
5 ezzel vitatkoznék. Persze izlesek és pofonok.. Na de azért nem véletlenül tölt mondjuk egy menyasszony órákat a fodrász, sminkes, kozmetikus stb... nél.. Azért mégiscsak különleges alkalomra ki szeretik magukat alaposan csípni na meg azért biztosan szebbek olyankor mint amikor csak felvesz egy ruhát oszt gyerünk, együnk egy vacsit, le van tudva. Itt szerintem a különleges alkalmon van a hangsúly. Ezt kell megérteni.
2024. jún. 4. 00:40
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Istenem, mennyi nyávogás lenne itt pasiktól, ha elkezdenénk velük olyan rongy módon bánni, ahogy ők bánnak azokkal a nőkkel, akiket elvileg szeretnek. Képzeljétek el, milyen jó lehet empátia nélkül élni, és beleszarni, mit érezhet a másik.
2024. jún. 4. 01:00
 8/22 anonim ***** válasza:
28%
Mert elfedi a valóságot
2024. jún. 4. 01:02
 9/22 anonim ***** válasza:
38%
néha a kevesebb tobb. gondolom neki termeszetesen szebb vagy , esetleg kevesbe kisminkelve.
2024. jún. 4. 01:59
 10/22 anonim ***** válasza:
43%
A pénzszóráshoz qrvára ért minden nő xD imádom
2024. jún. 4. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!