Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes maradni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes maradni egy kapcsolatban? Mit lehet elnézni?

Figyelt kérdés

A hétvégén összevesztünk a barátommal. Szerintem a haragja és a rám zúdított indulata jogtalan és igazságtalan volt. Úgy oktatott ki indulatosan, mint egy kisgyereket egy rossz szülő.

Lefoglalt egy éttermi vacsorát, de szakadt az eső útközben. Nem hoztam kabátot, mert nem szólt, hogy a helyszín nyitott. Ekkor kezdett el velem kiabálni, hogy nekem kellett volna tudnom, hogy nyitott a helyszín. Szerencsétlennek nevezett, amiért nem készültem fel jobban. Aztán azért is kiabált, hogy miért nem indultunk le korábban az anyjához, de nem szólt erről sem. (Nem kért meg, hogy induljunk x órakkor)

Ezután én is kiakadtam, és szidni kezdtem, hogy rajtam vezeti le a hibáit. Amikor kértem vigyen haza, moderálta magát, mert az anyjához mentünk épp.

Azóta is azt mondja, hogy szeret, de engem idegesít a viselkedése. Mert mintha semmi nem történt volna úgy tesz, puszilgat, jönne rám, szeretlekezik.

Szerintetek bennem van a hiba, hogy haragszom és nem tudok ezen túllépni?

Néha így viselkedik a fejemre zúdít dolgokat a semmiből, mert nem mer kérni vagy nem kommunikál. Mit lehet egy ilyen embertől várni?

2024. jún. 3. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy nárcisztikus személyiségzavaros a párod. Nézz utána, és lépj.
2024. jún. 5. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!