Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemmel (45-50 körüliek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel (45-50 körüliek vagyunk) egy étteremben ülünk és az étlapot nézegetjük. Odajön a pincér csaj és megkérdezi, h sikerült-e választani. Mire a férjem: "Még keresem az igazit" Szerintetek ez vicces? Lehet,hogy csak nekem nincs humorérzékem?

Figyelt kérdés

2024. máj. 31. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ez egy elég bunkó megszólalás volt és cseppet sem humoros. Én felálltam volna és hazamentem volna.
2024. jún. 1. 02:35
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

BUnko beszolas. Sosem szerettem az ilyen ferfiakat. En szakitsnek az ilyennel,h kedves pasim lehessen.

En azt mondtam volna erre,hogy en is es felalltam volna az asztaltol es eljottem volna.

2024. jún. 1. 02:39
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Az én férjem még ennél is vadabb dolgokat mondott, jól szórakoztunk rajta.
2024. jún. 1. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Helyzet és természet függvénye.Akinek belefér ez az életébe és tudja h viccnek szánta a férj mert alapból humoros a házasság annál nincs gond.Aki meg flörtölésnek veszi annak sértő.
2024. jún. 1. 07:48
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon jo, jot nevettem. Ez legalabb egy intelligens, izleses humor felnotteknek.

Par kisgyerek panaszkodik itt, ok leragadtak a fingos vicceknel.

2024. jún. 1. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
15-ös, ebben semmi intelligens vagy ízléses sem volt.
2024. jún. 2. 01:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a mondat nem különösebben vicces, csak afféle szójáték, amitől senki nem fogja halálra röhögni magát, de sértőnek sem nevezhető, pláne házasságban. Szerintem kicsit túlreagáltad. Lehet, érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy vajon miért.
2024. jún. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!