Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra mi a megfogó egy fiúban? Mit vesztek figyelembe?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%
hát, ha van benne valami izgalmas és amiben látom a kihívást :)
2010. okt. 29. 18:27
 12/50 anonim ***** válasza:
89%

Külsőre:

-kisugárzás (bár ez lehet, belső:D )

-a tekintete...*.* legyen ilyen átható...lásson a lelkembe:D

-keze

-szája

-mosolya

Belsőre:

-érezzem minden mozdulatában, hogy tisztel...

-legyen kedves

-figyelmes

-intelligens

-vicces

-magabiztos

-talpraesett

-meg legyen szenvedélyes...olyan, akire ha ránézek, szét akarjam tépni :$ xD :D

19L

2010. okt. 29. 18:28
 13/50 anonim ***** válasza:
84%
A szemei mert sokat elárulnak egy emberről.Magasságát.Aztán jön a hang és ahogy más emberekkel bánik(kedves,udvarias).A hozzáállása a dolgokhoz is nagyon fontos szeretem ha valaki a komoly dolgokat komolyan veszi azt ami meg nem oyan fontos azon nem görcsöl és nem veszi véresen komolyan...Külön előny ha engem "maga elé helyez" pl kinyitja nekem az ajtót,előreenged,étteremben én kérhetek először stb szóval érezteti hogy fontos vagyok .:)
2010. okt. 29. 18:35
 14/50 anonim ***** válasza:
84%
Nálam az alap dolgok közé tarotik, hogy: Legyen udvarias, persze helyes:D, jól öltözzön (nem kell hogy márkás, de ne nézzen ki mint egy igénytelen elhanyagolt ember), legyen figyelmes(nem csak rám, mindenkire), szeressen, tiszteljen:D (nem úgy értem h nyalizzon, de éritek..:O)
2010. okt. 29. 18:38
 15/50 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem ismerem akkor persze hirtelen a külső.Arca,szeme,öltözködése.De ha ismerem akkor legyen jófej,vicces lehessen vele beszélgetni.A lényeg hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.:)
2010. okt. 29. 18:41
 16/50 anonim ***** válasza:
89%

Én amit először megnézek rajta, az az arca, a szeme, és a haja. fura, de ha valaki nagyon helyes, de nagyon hosszú haja van, vagy kopasz, akkor észre sem veszem, hogy helyes.. úgyhogy az sokat számít.

Ami meg meg tud fogni az a jelleme, ahogy velem viselkedik. Akkor jó egy pasi, ha vicces, határozott, férfias, romantikus-de nem nyálas, és tiszteli a nőket.

2010. okt. 29. 18:43
 17/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal... mindenben:):D
2010. okt. 29. 18:48
 18/50 anonim ***** válasza:
80%
én is szinte mindenben egyet értek. nagyon jól összeszedték itt a csajok :D
2010. okt. 29. 19:10
 19/50 anonim ***** válasza:
74%

Legyen férfias, határozott, komoly személyiség, akire fel lehet nézni.

A külső nem minden, de nem is mindegy.

21/L

2010. okt. 29. 19:14
 20/50 anonim ***** válasza:
0%

"-érezzem minden mozdulatában, hogy tisztel... "

Vegyél kutyát. Én sosem pincsiznék egy lánynak.

2010. okt. 29. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!