Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok az unokatestv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az unokatestvérembe! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy unokatesóm 18éves.

Kb.4éve kezdtem úgy érzni hogy nagyon szerelmes vagyok belé.

El is mondtam neki,kiderült hogy én is nagyon tetszem neki(ennek már 3 éve)

Nagyon szeretem nem bírom kiverni a fejemből,de tudjuk hogy ennek a kapcsolatnak nincsen jövője mert vérszerinti rokonok vagyunk.

Nagyon szeretem,egyre jobban,és csak szenvedünk.

Hogyan felejthetnénk el egymást?Vagy mit tegyünk?

Kérlek segítsetek valahogyan!

Köszönöm!

18/L

2010. okt. 29. 17:28
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Írj üzit, találkozunk és segítek neked elfelejteni :)
2010. okt. 29. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Basztatok e?
2010. okt. 29. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
khmm..Nem.:D
2010. okt. 29. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Hát tudtommal unokatestvérek között még akár törvényes is. De mindenképpen aberrált. Hogy felejtsd el? Úgy, ahogy akárki mást: idővel.
2010. okt. 31. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban törvényes a házasság unokatestvérek között is. De azért nem túl normális. Főleg ha nem utólag derül ki, hogy unokatestvéred.

Amúgy meg teljesen normális, hogy megtetszik neked valaki, akivel sokat vagy együtt, megérti a gondolataidat, stb. Akár szerelmes is leszel bele, mert mástól nem tapasztaltad ezt. De szerintem simán találsz magadnak olyat, aki majd szintén megfelelő lesz neked, megért és szeretni is fog, és az legalább nem rokonod. Csak nézz körül és ne zárkózz magadba.

2010. okt. 31. 09:20
 6/9 Kuko válasza:
76%
Szia! Dugjatok egyet de védekezzetek és majd meglátod nem lesz vele olyan jó! Mert tudod, hogy családtag! Nem fasza ám! De a te dolgod menny el valahova ismerkedni tényleg nem normális
2010. okt. 31. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Végülis még házasságról is lehet szó, kérdés aztán, hogy mit sül ki belőle. Van néhány "nagy" történelmi személyiség is, aki így született, például Adolf Hitler. Apja másodunokatestvérét vette el feleségül.
2011. febr. 27. 15:30
 8/9 anonim válasza:

J. S. Bach, az egyik valaha élt legjelentősebb zeneszerző is elvette a saját unokatestvérét. Kettő szintén zseniális zeneszerző született a házasságból, igaz több másik gyerek meghalt a születése után nem sokkal.

Szóval a Hitleres példa azért indokolatlanul rossz színben tünteti fel a dolgot szerintem.

2017. nov. 14. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg mertétek lépni vagy mostanra már elfelejtettétek, és más-más párkapcsolatban éltek?
2018. márc. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!