Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csodálkoznak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csodálkoznak a férfiak hogy sok nő inkább egyedül van,ha a férfiak saját maguk is bevallják hogy ilyenek?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ki akarna valaki fix puncija lenni?🤮

2024. máj. 29. 14:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy sok a troll? Vagy akik igazat is írtak nem az összes férfira jellemző???
2024. máj. 29. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

"Vagy akik igazat is írtak nem az összes férfira jellemző???"

Nem nagyon tiltakoznak a normálisak, az a baj.

Mondjuk egy incel vagy csak egy "nemnormális" leírja, elmondja, hogy "jobb, ha tudod, minden pasinak, apádnak is, tesódnak is, pasidnak is titkos vágya, hogy 12 éves lányokkal dugjon/addig szopasson, míg nem kapsz levegőt/a háziállatát is megdugná", stb, és ez nincs valahogy "semlegesítve, akkor az beleegyezően hat.

Lehet, hogy ezt elmondja 1 férfi, egyet ért vele 5, és van 100, aki csak forgatja a szemét, hogy mekkora idióta ez a fazon, de nem csinál semmit. Nem szól, hogy hé, lehet, te fogyatékos vagy, de én nem.

És a poén az egészben az, hogy a notallmen hashtag pont erre volt válasz, de csak ha nők mondják? Szóval ha én nőként leírok valami általánosító, negatív dolgot a férfiakról, akkor én meg leszek szólítva, ki leszek javítva, velem mernek vitatkozni. De ha egy férfi írja le ugyanazt, akkor kussolás van. Pedig a "bennfentes" marketingnek nagyobb a szava. Nőként ezerszer jobban elhiszem egy férfinek, ha állít valamit a férfiakról, mint egy nőnek.

2024. máj. 29. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
13. Mert név nélküli oldalon mindenkit nőnek azonosítasz, aki leírja azokat, amiket te mondasz. Én legalábbis arra tippelnék, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki válaszolgat ilyeneket!
2024. máj. 29. 17:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Altalaban azok maradnak egyedul, akik nem ilyenek.....

39F incel

2024. máj. 30. 00:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!