Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kettesben talalkozgat a fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettesben talalkozgat a fiu barátaival?

Figyelt kérdés
Üzenetből tudtam meg. Nekem nem mutatta be ezeket a srácokat és nem is akarja. Szerinte normális meg korábban is így beszéltek egymassal.. az egyik írta neki hogy elviszi nyaralni, de nem egyertelmusiti hogy párja van.. olyan mintha nem érdekelné, hogy ezzel nekem fájdalmat okoz. Szakítanátok ebben az esetben?
máj. 28. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezen nincs is mit magyarazni szerintem. Kidobnám, mielőtt ő csal meg es dob ki ( bar az elso felével lehet mar elkestel).

Volt is hasonlo esetem ugyhogy sajnálom, hogy belebotlottal egy ilyenbe. Nem egyszeru elszakadni attol akivel te komolyan tervezgettel es szereted is. De ez a lany csak tonkre fog tennj teged, meg ennel is jobban, ugyhogy legyel eros es szakadj el tole ha tudsz !

máj. 28. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
nem kötelezte el magát veled.. csak vagy neki unalomból. a helyedben túl tenném magam rajta és dobnám.. egy idő múlva ő jönne vissza hozzád mert jól kihasználnák..
máj. 28. 13:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából már vége egy üzenetben nem is személyesen. Eléggé tönkrementem igen, talán majd az idő segít. Köszönöm a válaszokat.
máj. 28. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:
13. fel fejjel ez nem konnyu de az elet megy tovabb . Hosszabb tavon csak jobban serultel volna, a helyes dontet hoztad meg. Menny el csinalj valamit ami feldob, foglald le magad, ha van olyan baratod, haverod akkor beszeld ki magadbol .
máj. 28. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Ez a csaj nem tisztelt téged.

Ezen nincs mit szépíteni.

Örülj, hogy nem tett tönkre jobban.

Légy boldog, megérdemled!

máj. 28. 21:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm 😊

Idővel biztos jobb lesz, ha már az agyam sem idealizálja. Egy biztos ilyen fiu baratos kapcsolatot nem szeretnék többet maximum komoly szabályokkal, mert ez egy borzalmas lelki teher volt.

máj. 28. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

Ugyanígy voltam, csak fordított felállás. Brutális, 1 évem kuka.

máj. 29. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Az nem sok , mázlid volt.
máj. 30. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!